ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Α.Λ.Μ.Α 4Χ4 Ναυπλίου: Αποφασίστηκε η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. | | |
Α.Λ.Μ.Α 4Χ4 Ναυπλίου: Αποφασίστηκε η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου στην Αργολίδα
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Φουγάρο με πολύ μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη εκδήλωση της Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 Ναυπλίου , που ήταν αφιερωμένη στην ανάπτυξη του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Αργολίδα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό μέλη και φίλοι του σωματείου.
Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κύριος Δημήτρης Κωστούρος όπου και του απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα , για την προσφορά του και την συνεργασία στην οργάνωση αγώνων της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 .
Απευθυνόμενος στα μέλη της Λέσχης υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και ο δήμος θα είναι αρωγοί στην όποιες προσπάθειες γίνουν προς την σωστή κατεύθυνση για την ανάπτυξη του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού καθώς και στην δημιουργία ανάλογου χώρου για προπονήσεις και αγώνες.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. Γιάννης Ανδριανός ο οποίος υπήρξε Υφυπουργός Αθλητισμού. Στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον Αθλητικό νόμο , την Ο.Μ.Α.Ε. , το ACROPOLIS RALLY και υποσχέθηκε ότι θα είναι συνεχίσει να είναι συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Λέσχης, όπως κάνει τα τελευταία οκτώ χρόνια.
Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό αναπτύσσοντας τις θέσεις και τις προτάσεις τους ο υποψήφιος βουλευτής Σπύρος Ρομποτής , ο περιφερικός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης και ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιώργος Οικονόμου
Μετά από την δίωρη εποικοδομητική συζήτηση , τις απόψεις και τις προτάσεις που ακούστηκαν τόσο από τους τοπικούς φορείς όσο και από τα μέλη της Λέσχης όλοι κατέληξαν σε κοινά συμπεράσματα και έθεσαν στόχο την δημιουργία ενός αυτοκινητοδρομίου ή πίστας πολλαπλών χρήσεων , το οποίο θα συμβάλει στην ανάπτυξη του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αλλά και στην περεταίρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος δια μέσου του Αθλητικού Τουρισμού .
Η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4Χ4 Ναυπλίου <<Α.Λ.Μ.Α.4Χ4>>.θέλει να ευχαριστήσει όσους τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν την εκδήλωση.

Από το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ