ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Προσάραξη ιστιοφόρου στην Ύδρα με 5 επιβαίνοντες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. | |
 Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ύδρας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για την προσάραξη στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Δοκού Ύδρας του Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφους «ΛΕΑ ΛΕΑ ΕΛΟΥΑ» Ν.Π. 10929 με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες . 

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ., στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Γ-Α/Ψ ΄΄ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ΄΄ Τ.Υ. 116, το Ε/Γ- Τ/Ρ ΄΄ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ΄΄ Ν.Υ. 1040 με δύο (02) δύτες και το Ε/-Τ/Γ ΄΄ΠΑΝΟΡΑΜΑ΄΄ Ν.Υ. 192. 

Από την πρόσκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ στο σκάφος προκλήθηκε ρήγμα περίπου τριάντα (30) εκατοστών στη δεξιά πλευρά του και μερική εισροή υδάτων, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα και το σκάφος αγκυροβόλησε με ασφάλεια σε παραπλήσιο όρμο της ν. Δοκού.
Από το Λιμεναρχείο Ύδρας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 52χρονος κυβερνήτης του σκάφους, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΛΕΑ ΛΕΑ ΕΛΟΥΑ» μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ