ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Εντυπωσίασε ο Αθλητικός Σύλλογος «Διαγόρας Άργους» στο 7ο Φεστιβάλ Γυμναστικής στην Πρέβεζα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. | |
Εντυπωσίασε ο Αθλητικός Σύλλογος «Διαγόρας Άργους» στο 7ο Φεστιβάλ Γυμναστικής στην Πρέβεζα
 Εκπληκτική εμφάνιση έκαναν οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου «ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΡΓΟΥΣ» υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας τους Χριστίνας Αναστασίου στην Πρέβεζα στο 7ο Φεστιβάλ Γυμναστικής που διοργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πρέβεζας ,η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ».
 Οι αθλήτριες παρουσίασαν με χάρη και αρμονία τρία ομαδικά προγράμματα Ρυθμικής και Αισθητικής Γυμναστικής, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην πλατεία Ανδρούτσου και το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος » με τους διοργανωτές να ανανεώνουν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά .
Περίπου 300 αθλήτριες από την Αθήνα ,την Πάτρα, Αιτωλοακαρνανία ,Ιωάννινα ,Ζάκυνθο, Άργος, Θεσπρωτία, Κομοτηνή και Πρέβεζα προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα παρουσιάζοντας προγράμματα υψηλού επιπέδου υπό την επιμέλεια των προπονητριών τους.
Ευχαριστούμε ,τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καμπόσο που για μια ακόμη φορά στάθηκε στο πλευρό μας ,τον Δήμο Πρέβεζας και τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» για την διοργάνωση και τους γονείς του συλλόγου μας που στηρίζουν τα παιδιά τους .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ