ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Λεωνίδας Κουτσογιάννης: Ευχαριστούμε από καρδιάς τους πάνω από 8.500 συμπολίτες μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. | | |
Το ΚΙΝΗΜΑ ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τη χώρα και τον Ελληνικό λαό. N’ εκφράσει και να κινητοποιήσει πολίτες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, του πολιτικού φιλελευθερισμού και της πολιτικής οικολογίας, ν’ επαναπροσδιορίσει και να καταστήσει ουσιαστικό τον ιδεολογικό και πολιτικό διάλογο στον προοδευτικό χώρο & στη χώρα, να θέσει ουσιαστικά θέματα που λείπουν από τη σημερινή πολιτική αντιπαράθεση, ώστε να υπάρξει πραγματική πλατφόρμα και πολιτικές που θα αποτελέσουν πόλο κινητοποίησης στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και την κοινωνία.

Με την παρουσία μας στην Αργολίδα καταφέραμε να βγούμε «νικητές» από το τεχνητό δίπολο της της Δεξιάς & της εφαρμοσθείσας Ν. Δεξιάς των τελευταίων μνημονιακών χρόνων.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους πάνω από 8.500 συμπολίτες που αψήφησαν τις σειρήνες των Λαϊκιστών, εμπιστεύθηκαν τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου, δίνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό (14,82%) στη περιφέρεια Πελοποννήσου & ένα από τα μεγαλύτερα πανΕλλαδικά!

Ευχαριστούμε τις Καρούση-Τάσαινα Ματ., Νικολάου Βούλα & τους Μανιάτη Γ.-Πουλά Α., Στεφάνου Γ. που συμμετείχαν ως υποψήφιοι για τον αγώνα & τον πολιτικό πολιτισμό τους.

Ευχαριστούμε τον απελθόντα βουλευτή μας Γιάν. ΜΑΝΙΑΤΗ για το επί σειρά ετών έργο του, τόσο στην Νομοθετική όσο & στην Εκτελεστική εξουσία.

Ευχόμεθα παραγωγικό & άξιο κοινοβουλευτικό έργο στον νεοεκλεγέντα βουλευτή μας Ανδρ. ΠΟΥΛΑ.

Η στοχοπροσήλωσή μας από το 2018 για την διατήρηση της έδρας απέναντι στην νεοφιλελεύθερη παράταξη που χρεοκόπησε δημοσιονομικά τη χώρα, επετεύχθη με το συνολικά άρτιο ψηφοδέλτιο, τις επικοινωνιακές δράσεις & την προβολή των θέσεών μας!

Η παρουσία μας ως ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ διεκδικεί να ξεπερνά τα όρια ενός συμβατικού κόμματος αναδεικνύοντας καινοτόμες πολιτικές και διαδικασίες διαβούλευσης…

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας
Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ