ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Προσωπικό αναζητά η Aegean Airlines (Λίστα με τις θέσεις εργασίας)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. |
Προσωπικό αναζητά η Aegean Airlines (Λίστα με τις θέσεις εργασίας)
 Αναζητάτε μια καριέρα στον τομέα αερομεταφορών; Η AΕGEAN σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ελλάδας και να εμπλουτίσετε την καριέρα σας!


Με έδρα την Αθήνα, η AEGEAN είναι μέλος της Star Alliance από το 2010, βραβευμένη 9 φορές από τα SKYTRAX World Airline Awards ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» και συνιστά μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στην Ελλάδα, επιχειρώντας σε δίκτυο 151 προορισμών σε 44 χώρες για το 2019.

Βασικό ρόλο στην επιτυχία της από το 1999 έχει παίξει το ανθρώπινο δυναμικό της, που αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που επιζητούν να διοχετεύουν την δημιουργική ενέργειά τους στον δυναμικό τομέα των αερομεταφορών.

Ελάτε στην Ομάδα μας

Στην AEGEAN αναζητούμε δημιουργικούς, υπεύθυνους και αφοσιωμένους συνεργάτες, που διακρίνονται για τις αξίες και την ακεραιότητά τους και που θα συμβάλλουν στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο όραμα της AEGEAN και να ταξιδέψετε μαζί μας στο συναρπαστικό κόσμο των αερομεταφορών, σας προσκαλούμε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα!

Η Aegean Airlines αναζητά προσωπικό κι αν ψάχνετε για δουλειά και κυρίως αν αγαπάτε τα ταξίδια αυτές οι θέσεις εργασίας είναι για εσάς!

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές:

-Οικονομικό Τμήμα: Reporting Data Analyst, αιτήσεις μέχρι 28/07/2019
-Τμήμα Διαχείρισης Ασφάλειας: Aviation Safety Specialist, αιτήσεις μέχρι 28/07/2019
-Τμήμα Ψηφιακής Τεχνολογίας: Digital User Experience and Design Coordinator, Digital -Optimization Specialist, Digital Product Development Executive, αιτήσεις μέχρι 21/07/2019

-Flight Crew
-Cabin Crew Member (πλήρωμα καμπίνας)
-Υπάλληλοι τηλεφωνικού κέντρου

Περισσότερα εδώ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ