Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

Νέο τεχνικό επιτελείο στον Οίακα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:08:00 μ.μ. | | |
Νέο τεχνικό επιτελείο στον Οίακα Ναυπλίου
 Μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Χάρη Κουλουριώτη και κατόπιν πλήρους αποδοχής των εισηγήσεων του, το Δ.Σ, του Οίαξ Ναυπλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στο πλευρό λοιπόν του Χάρη Κουλουριώτη θα βρίσκονται ως βοηθοί ο Ηρακλειώτης Τζανής Γιάννος, με θητεία σε Εργοτέλη, Ηράκλειο και ΚΑΟ Κορίνθου καθώς και οι συντοπίτες μας Κοκκάλας Λευτέρης, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη πρώτου προπονητή στο εφηβικό τμήμα του Οίακα και Φιλίνης Διαμαντής, ο οποίος θα ηγηθεί για δεύτερη χρονιά και στο παιδικό τμήμα του Οίακα.

Γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Παπούλιας Γιώργος που πέρυσι βρισκόταν στο επιτελείο του Πρωτέα Βούλας, τόσο στην ανδρική (Β΄ Εθνική) όσο και στην γυναικεία ομάδα (Α1).

Με την προσθήκη των ανωτέρω, το Δ.Σ. του Οίαξ Ναυπλίου πιστεύει ότι γίνονται βήματα προς την σωστή κατεύθυνση τόσο για την επιτυχή συμμετοχή της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας όσο και για την άρτια οργάνωση και λειτουργία όλων των τμημάτων μας.

Ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Η διοίκηση του συλλόγου θα είναι συνεχώς δίπλα τους για να τους υποστηρίζει.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον βοηθό προπονητή Γιώργο Μπούκουρα και τον γυμναστή Κώστα Μασούρα για τις υπηρεσίες τους στην περυσινή, απολύτως επιτυχημένη χρονιά και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην μπασκετική τους πορεία, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για μελλοντική συνεργασία με την ομάδα μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ