ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Επιδείνωση του καιρού από Σάββατο προς Κυριακή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. |
Επιδείνωση του καιρού από Σάββατο προς Κυριακή
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου έως και το μεσημέρι της Κυριακής με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. 

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά, ενώ από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και ανατολική Μακεδονία), τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες Σποράδες καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. 

Στα ηπειρωτικά τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες που τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Στη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στις Σποράδες θα υπάρχουν νεφώσεις. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 και στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και χωρίς αξιόλογη μεταβολή στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Ο καιρός το Σάββατο

Στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια πρόσκαιρα θα ενταθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. 

Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή....
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ