ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου η εκλεκτή του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. | | | |
Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου η εκλεκτή  του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για την Αργολίδα
 Συνολικά 43 υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας προέρχονται από το Μητρώο Στελεχών της. Δηλαδή την καινοτόμο πρωτοβουλία που υλοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ, απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση πολιτικής συμπόρευσης σε νέα πρόσωπα τα οποία θέλει ο ίδιος να «διοχετεύσει» στην πολιτική σκηνή του τόπου και να τα αξιοποιήσει περαιτέρω στη νέα του κυβέρνηση.

Μία από τους 43 είναι η δική μας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας.

Μάλιστα η Σόνια βρίσκεται εντός ορίων και της ηλικιακής ανανέωσης. Βρίσκεται στους 139 υποψηφίους που είναι κάτω των 45 ετών ενώ η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα που απολύτως συνειδητά ξεπέρασε ακόμη και το υποχρεωτικό όριο ποσόστωσης των φύλων, καθώς το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Υπεύθυνη του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και στενή συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κα Ρεβέκκα Πιτσίκα δήλωσε μεταξύ άλλων για τη Σόνια Τάνταρου Κρίγγου:

«…η Σόνια, που σήμερα διεκδικεί δυναμικά μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εργαζόμενη, μητέρα, ενεργή πολίτης, μια σύγχρονη γυναίκα που πραγματικά αξίζει να τιμήσουμε με τη ψήφο μας. Σόνια σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ