ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Και πάλι καλοκαίρι - Πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:33:00 π.μ. |
Και πάλι καλοκαίρι - Πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
Μετά από αρκετές ημέρες, ο καιρός σήμερα θυμίζει και πάλι καλοκαίρι, καθώς θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα και με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Η θερμοκρασία θα ανέβει ως προς τις μέγιστες τιμές και θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς (με εξαίρεση τις Κυκλάδες), αλλά οι άνεμοι θα παραμείνουν ισχυροί, από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως έως και 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Την ίδια ώρα, κύμα καύσωνα πλησιάζει την Ευρώπη και αναμένεται να «σαρώσει» τη Γαλλία.

Ο καιρός για την ανατολική Πελοπόννησο:
Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-07-2019
Γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα  εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας μεμονωμένες καταιγίδες.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-07-2019
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα  ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν  τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια και μεμονωμένες καταιγίδες στα  ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-07-2019
Αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά  θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι  στα βόρεια ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο  Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-07-2019

Γενικά αίθριος καιρός.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7
μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 23-07-2019
Αίθριος καιρός. Από το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν  νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ