ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Η Πράσινη Πελοπόννησος ζητάει την παρέμβαση των Εισαγγελέων Καλαμάτας και Ναυπλίου για τα σκουπίδια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | | | |
 Η παράταξη ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ καταγγέλλει την απαράδεκτη, επικίνδυνη και απάνθρωπη συμπεριφορά, των δημοτικών αρχών, της περιφέρειας Πελοποννήσου και του εργολάβου αποκομιδής και διαχείρισης των σκουπιδιών ( πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα - 2 αδέρφια- και την ίδια εταιρεία που έχει αναλάβει την αποκομιδή των σκουπιδιών σε Δυτική Μάνη και Ερμιονίδα ) επειδή έχουν εγκαταλείψει τις πιο τουριστικές και περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της Πελοποννήσου, την περιοχή Δυτικής Μάνης και του Κρανιδίου - Πόρτο Χελίου, στο έλεος των σκουπιδιών !

Οι απόκοσμες εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύουν την αδιαφορία και την ανικανότητα των πολιτικών αρχών, να πράξουν το καθήκον τους προστατεύοντας τους πολίτες και το περιβάλλον, από την άκρως επικίνδυνη και παράνομη αυθαιρεσία του εργολάβου, να παραβλέπει τους όρους των συμβάσεων που έχει υπογράψει με τους δήμους και να εγκαταλείπει τα σκουπίδια παντού.

Επειδή αυτή η κατάσταση, πλήττει θανάσιμα όλα τα επαγγέλματα υγειονομικού κυρίως ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στις περιοχές αυτές, παράλληλα δε, θέτει σε ακραίους κινδύνους την υγεία όλων των κατοίκων και του πλήθους των επισκεπτών και τουριστών, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και υποβαθμίζει κατάφορα το περιβάλλον, ζητάμε την άμεση απομάκρυνση των σκουπιδιών από τις συγκεκριμένες περιοχές, με κινητοποίηση των δημοτικών αρχών που έχουν και την υποχρέωση να επιβλέπουν τον εργολάβο στην εκτέλεση του έργου που του ανέθεσαν.
Στη περίπτωση που δεν ανταποκριθούν άμεσα οι πάντες να αποσυμφορήσουν τις ανωτέρω περιοχές, ζητάμε την άμεση παρέμβαση των κ.κ. ΕΙΣΑΓΕΛΕΩΝ Καλαμάτας και Ναυπλίου αντίστοιχα, για την προάσπιση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και ασφάλειας, κατοίκων εργαζομένων και επισκεπτών.
Η συμπαράστασή μας στον αγώνα των κατοίκων για την καθαριότητα στις περιοχές τους, είναι αδιαμφισβήτητη και θα είναι συνεχής.

Για την παράταξη ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ