ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Αυτή την παράσταση θα την θυμούνται σε όλη τους τη ζωή!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. | | |
Αυτή την παράσταση θα την θυμούνται σε όλη τους τη ζωή
 Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την τιμητική πρόσκληση του Εθνικού Θεάτρου προκειμένου να συμμετάσχουν ως ενιαίο σύνολο η παιδική χορωδία του "Καββαδία" και η παιδική χορωδία του Δήμου Ναυπλιέων, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Νικολόπουλου, στην παράσταση "Ικέτιδες" που παρουσιάστηκε 5 και 6 Ιουλίου 2019, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού και μουσική Άγγελου Τριανταφύλλου. 
Μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου με μια εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη για τον πόλεμο, τους νεκρούς του, την υπαρξιακή αγωνία, την αξιοπρέπεια, την πίστη και τη γυναικεία αντοχή.
Ευχαριστούμε πολύ το Εθνικό Θέατρο και τον κύριο Λιβαθινό για αυτή την σημαντική ευκαιρία να βρεθούν τα παιδιά στο αλώνι αυτού του χώρου και να κερδίσουν άξια το χειροκρότημα του κοινού. Η συγκλονιστική εμπειρία που αποκόμισαν τα παιδιά μας συμμετέχοντας σε μία τέτοια άρτια παραγωγή, θα τα συντροφεύει σε όλη τους τη ζωή! Μεγάλη χαρά και συγκίνηση και για όλους εμάς που προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανό αυτό το κύτταρο πολιτισμού στον τόπο μας. Μπράβο στα παιδιά και στον μαέστρο μας!
Ευχαριστούμε πολύ το “Studio Aisopos” για την παραχώρηση μέρους του φωτογραφικού υλικού.

Πολιτιστικός Συλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ