ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου Η συγκλονιστική συγκέντρωση που της έδωσε… φτερά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 μ.μ. |
Η συγκέντρωση της Σόνιας στο Πανταζής Royal τάραξε τα νερά. Ήταν μακράν η μεγαλύτερη συγκέντρωση όλων των υποψηφίων όλων των κομμάτων σε αυτήν την προεκλογική περίοδο δείχνοντας την βαθιά θέληση του κόσμου για αλλαγή προσώπων.

Ένα ενθουσιώδες κοινό το οποίο διέκοπτε με χειροκροτήματα πολύ συχνά την ομιλήτρια δείχνοντας της την αγάπη του και τη θέληση να τη στείλει στην επόμενη βουλή.
Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Αργολίδας κατέκλυσαν την μεγάλη αίθουσα και δεκάδες έμειναν όρθιοι!
Ποια είναι όμως η Σόνια;

 Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου γεννήθηκε το 1975. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Κρίγγο και έχει ένα γιο.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές».
Είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και πιστοποιημένη Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας δικό της δικηγορικό γραφείο στην πόλη του Άργους σχεδόν είκοσι χρόνια. Είναι νομική σύμβουλος σε αρκετές επιχειρήσεις και παρέχει συμβουλές σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής μας.
Έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους της Αργολίδας και συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά, με ποικίλες παρεμβάσεις, σε διάφορους κοινωνικούς συλλόγους και φορείς. Παρέχει αφιλοκερδώς συμβουλευτικές νομικές υπηρεσίες σε συλλόγους και ιδρύματα του Νομού μας.
Υπήρξε στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής, της ΟΝΝΕΔ Αργολίδος και είναι μέλος των τομέων Οικονομίας και Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύοντας στην αξιοκρατία και στο όραμα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη συμμετείχε και αξιολογήθηκε με επιτυχία στο Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ