ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Πρεμιέρα με «πρωινό καφέ» από την Αργολίδα στο ΚΙΝΑΛ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 μ.μ. | |
Πρεμιέρα με «πρωινό καφέ» από την Αργολίδα στο ΚΙΝΑΛ
Πρεμιέρα σήμερα για τον «πρωινό καφέ» στο ΚΙΝΑΛ, ο οποίος θα λειτουργεί πλέον σε καθημερινή βάση και μάλιστα θα είναι από την Αργολίδα!!!

Στον «πρωινό καφέ» μετέχουν ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος θα τον συγκαλεί και θα τον συντονίζσει, ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Όθωνας, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο νέος Γραμματέας Οργανωτικού Στέφανος Παραστατίδης, ο νέος διευθυντής της ΚΟ, Δηµήτρης Μάντζιος, ο Χρήστος Ασπιώτης, ο Απόστολος Σπυρόπουλος, τα μέλη του επικοινωνακού επιτελείου Νίκος Βοσδογάνης και ο Φίλιππος Φιλιππακόπουλος, ενώ στο τραπέζι θα βρίσκεται και ο νέος Γραμματέας Επικοινωνίας, μόλις οριστεί από την Φώφη Γεννηματά.

Το επιτελικό αυτό όργανο συνεδριάζει στο γραφείο του Παύλου Χρηστίδη, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ οι καφέδες που προσφέρονται στα μέλη του, προέρχονται από την ιδιαίτερη πατρίδα του Εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, την Αργολίδα.

Πως γίνεται αυτό...

Στην Αθήνα άνοιξε αλυσίδα cafe αργείτης, γνωστός του Παύλου Χρηστίδη και έτσι οι καφέδες θα προέρχονται από το κατάστημα που βρίσκεται κοντά στην Χ. Τρικούπη, στηρίζοντας έτσι την επιχειρηματικότητα της πατρίδα του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ