ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση ΑμεΑ στις παραλίες του Δήμου Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:46:00 π.μ. |
Δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση ΑμεΑ στις παραλίες του Δήμου Επιδαύρου
Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην περιοχή του Δήμου Επιδαύρου για τα άτομα με Αναπηρίες καθώς η ράμπα που είχε τοποθετηθεί από πέρσι σε παραλία της Νέας Επιδαύρου για την διευκόλυνση τους, καταστράφηκε από την κακοκαιρία "Ζορμπάς" που έπληξε την περιοχή.


Αυτή την στιγμή καμία ράμπα για ΑμεΑ δεν υπάρχει σε παραλίες του Δήμου Επιδαύρου με αποτέλεσμα τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να μην μπορούν να απολαύσουν το απαραίτητο καλοκαιρινό μπάνιο τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχει ανακοινωθεί πως με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» του έργου «Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών Δήμου Επιδαύρου» που αφορά παρεμβάσεις σε τρεις (3) παραλίες του Δήμου, “Αλιότου” στη Νέα Επίδαυρο, “Βαγιωνιά” και “Νησί” στην Αρχαία Επίδαυρο.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 172.742,77€ σύμφωνα με την 9042/3002/Α3/28-12-2018 Απόφαση Ένταξης. Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο και πολύ φοβόμαστε πως μέσα στο φετινό  καλοκαίρι ειναι σχεδόν αδύνατο να τοποθετηθούν οι συγκεκριμένες ράμπες.

Παρόλα αυτά σε επικοινωνία με αντιδήμαρχο του Δήμου Επιδαύρου μας διαβεβαίωσε πως η ράμπα που υπήρχε στην παραλία της Νέας Επιδαύρου εντός των ημερών θα επανατοποθετηθεί, ώστε να μπορέσουν τα άτομα αυτά να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα. 













ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ