ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Απίστευτες εικόνες από κατάληψη ρεμούλκας φορτηγού στο Ναύπλιο από Ρομά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 μ.μ. |
Απίστευτες εικόνες από κατάληψη ρεμούλκας φορτηγού στο Ναύπλιο από Ρομά (βίντεο)
Δεν πίστευε στα μάτια του ιδιοκτήτης νταλίκας στο Ναύπλιο όταν πήγε να πάρει το φορτηγό του από χώρο στο λιμάνι που το είχε παρκάρει και αντίκρισε 40 περίπου άτομα να έχουν μετατρέψει την καρότσα σε τσαντίρι.


Ο ιδιοκτήτης της ρεμούλκας είχε παρκάρει το όχημα στο πάρκινγκ που συνήθως παρκάρουν και άλλα βαριά οχήματα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου απέναντι περίπου από την συμβολή με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.
Έκπληκτος αυτός και η σύζυγος του αντίκρισαν το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουλίου, 40 περίπου άτομα Ρομά να έχουν καταλάβει τη ρεμούλκα και να διαμένουν στο εσωτερικό της και στον εξωτερικό της χώρο.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμενικό που έσπευσε στο σημείο και απομάκρυνε τους καταληψίες με τις εικόνες από το εσωτερικό της ρεμούλκας να είναι πραγματικά τρομακτικές για τις συνθήκες που επικρατούσαν με 40 άτομα και καύσωνα στο εσωτερικό της.
Να τονίσουμε πως ο χώρος δεν φυλάσσεται και είναι απομακρυσμένος από το λιμάνι και οι ιδιοκτήτες παρκάρουν εκεί τα φορτηγά τους με δικής τους ευθύνη.

Τέτοιες εικόνες είναι πραγματικά δυσφήμιση για την τουριστική πόλη του Ναυπλίου και μάλιστα στην είσοδό της από την παραλιακή, ενώ το φαινόμενο παρατηρείται όλους του καλοκαιρινούς μήνες σε διάφορα σημεία του Λιμανιού με το Λιμενικό να διώχνει κάθε φορά τους καταληψίες και αυτοί να μεταφέρονται αλλού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ