ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Α. Καλοθέου: Δώστε προτεραιότητα στους επισκέπτες του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | |
Α. Καλοθέου: Δώστε προτεραιότητα στους επισκέπτες του Άργους
Μπορεί να γίνομαι γραφικός κάθε φορά που επισκεπτόμαστε σαν εμπορικός σύλλογος τον Δήμαρχο Άργους κ. Δημήτρη Καμπόσο και αυτό γιατί ένα από τα βασικά θέματα που του ζητάμε είναι να φτιάξει 2 δημοτικά πάρκινγκ με οποιοδήποτε κόστος στις εισόδους της πόλης ,στην Κορίνθου και Β.Σοφίας, γιατί από την άλλη πλευρά της πόλης υπάρχει.

Πιστεύω ότι αυτό θα είχε θετικό αποτέλεσμα για την επαναφορά των καταναλωτών στο Άργος από τα γύρω χωριά και φυσικά το όφελος εκτός από τις εμπορικές επιχειρήσεις θα το είχαν τα καταστήματα εστίασης , η λαϊκή και άλλοι επαγγελματίες, όπως γιατροί , δικηγόροι κ.λ.π. .

Βέβαια ώσπου να γίνει κάτι με τα πάρκινγκ θα πρέπει όλοι εμείς ( έμποροι και επαγγελματίες κ.λ.π.) να μην παρκάρουμε στις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης και μάλιστα κάποιοι με 2 και 3 αυτοκίνητα καθ΄ολη την διάρκεια της εργασίας μας . 

Κάποιοι << έξυπνοι >>μάλιστα όταν περνούν οι υπάλληλοι ελεγκτές, είτε τους ¨κλείνουν¨ το μάτι, είτε κάνουν πως το παίρνουν προσωρινά και το επαναφέρουν.

Πιστεύουν ότι κορόιδεψαν τους υπαλλήλους και δεν καταλαβαίνουν ότι στην πραγματικότητα έχουν διώξει τον πελάτη τους και τον πελάτη του συναδέλφου τους και κάθε επαγγελματία.

Ο επισκέπτης της πόλης μας γενικότερα αν δεν βρει πάρκινγκ μια δύο φορές εκνευρίζεται, δεν επανέρχεται και φυσικά πηγαίνει σε άλλη πόλη και από αυτό χάνουμε ΟΛΟΙ. 

Η εικόνα στην φωτο δείχνει ότι από νωρίς το πρωί είναι κατειλημμένες θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης από μόνιμα αυτοκίνητα και όχι προσωρινής στάθμευσης . 

¨ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αντώνης Καλοθέου 
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ