Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

Ελένη Παναγιωτοπούλου: Η πολιτική είναι σαν την ιατρική... Σε μια ενθουσιώδη με αέρα νίκης Κεντρική Πολιτική Ομιλία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. | | |
Ελένη Παναγιωτοπούλου: Η πολιτική είναι σαν την ιατρική... - Ενθουσιώδης με αέρα νίκης Κεντρική Πολιτική Ομιλία
 Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Κεφαλάρι πραγματοποίησε χθες βράδυ την κεντρική της πολιτική ομιλία στο Αργος η υποψ. Βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία Ελένη Παναγιωτοπούλου. 
 To κοινό που παρευρεθεί στην ομιλία της κας Παναγιωτοπούλου ήταν απόλυτα αντιπροσωπευτικό της διαστρωμάτωσης της Αργειακής κοινωνίας.
Μεγάλη αίσθηση στον κόσμο και παράλληλα ενθουσιασμό προκάλεσαν οι χαιρετισμοί και η στήριξη που έδωσαν στην Ελένη ο Επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης , ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχρμάνης. 
Στηρίξεις από πολύ σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής δείχνουν μεταξύ όλων των άλλων και τον πολιτικό κοσμοπολιτισμό που διαθέτει η Ελένη και πως αυτός θα λειτουργήσει εις όφελος των Αργολιδέων .
Σε μία αμιγώς πολιτική ομιλία η κα Παναγιωτοπούλου ανέλυσε διεξοδικά τόσο το εθνικό διακύβευμα στις εκλογές της επόμενης Κυριακής όσο και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα. 
Η ατάκα της βραδιάς ήταν ο παραλληλισμός που έκανε η Ελένη της πολιτικής με την Ιατρική . ''......στην ιατρική είπε - πρώτα ακούς μετά βγάζεις διάγνωση και μετά θεραπεύεις....΄΄
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ