ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Εκπαίδευση Βασικών Αρχών Πρώτων Βοηθειών στους Υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 μ.μ. | |
Εκπαίδευση Βασικών Αρχών Πρώτων Βοηθειών στους Υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Μετά από πρόσκληση της Επιτελικής Συντονιστικής Δομής Κοινωνικής Ένταξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Mέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στα πλαίσια της συνεργασίας και έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την χάραξη στρατηγικών κοινωνικής πολιτικής για την κοινωνική ένταξη ευπαθών κυρίως ομάδων του πληθυσμού, πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου 2019, 3ωρη ενημερωτική διάλεξη στα γραφεία του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης με θέμα:  «Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών» στους Υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τη Νοσηλεύτρια- Εκπαιδεύτρια του Τμήματός μας κα Μαρία Σταματοπούλου.

Τους υπαλλήλους υποδέχτηκαν η Αντιπρόεδρος του τμήματος κα Αθανασία Πολυμενοπούλου, μέλη του Π.Σ. και Εθελοντές της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ενημερώθηκαν για την πολύπλευρη ανθρωπιστική μας δράση.

Τελειώνοντας ευχηθήκαμε ένα όμορφο και ήσυχο καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο για τις επόμενες δράσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας μας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ