ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Αντιδρούν στα Ίρια για έργο του ΤΟΕΒ που θα αποκλείσει το χωριό εν μέσω τουριστικής περιόδου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. | |
Αντιδρούν στα Ίρια για έργο του ΤΟΕΒ που θα αποκλείσει το χωρίο εν μέσω τουριστικής περιόδου
 Αντιδράσεις έχει προκαλέσει έργο αντικαταστάσεις τμήματος αγωγού του ΤΟΕΒ Ιρίων στην Αργολίδα που ξεκινάει την Δευτέρα 8 Ιουλίου με επαγγελματίες του τουρισμού στην περιοχή να κάνουν έκκληση στους αρμοδίους ώστε το έργο να ξεκινήσει μετά τις 20 Αυγούστου καθώς το χωριό θα αποκλειστεί εν μέσω τουριστικής περιόδου.


"Την Δευτέρα ξεκινούν τα έργα αντικαταστάσεις τμήματος αγωγού ΤΟΕΒ Ιρίων στο ύψος του Κάντια Καστλ έως την στροφή στην Σκάλα για όσους γνωρίζουν.

Αυτό σημαίνει ότι έως τις 20 περίπου Αυγούστου το χωριό των Ιρίων θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και ιδιαίτερα οι επιχειρήσεις που έχουν απομείνει θα ερημώσουν διότι όπως είναι γνωστό η τουριστική σεζόν για τα Ίρια είναι σκάρτος μήνας δηλαδή 15 Ιουλίου με 15 Αυγούστου.

Κάναμε μια συνάντηση με τους αρμόδιους στην περιφέρεια η οποία απέβη άκαρπη διότι όπως μας ενημέρωσαν το έργο θα τεθεί εκτός προθεσμίας εάν αναβληθεί για τις 20 Αυγούστου.

 Τα ερωτήματα είναι πολλά όπως επίσης και οι απορίες διότι κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί η προθεσμία παράδοσης του έργου τυχαίνει να είναι έως τέλος Αυγούστου και επίσης , τόσο καιρό γιατί δεν έγινε το έργο!! και χωρίς να ενημερώσουν αποφασίζουν να ερημώσουν το χωριό. 

Δεν λέει κανείς να μην γίνει το έργο απλά ζητήσαμε την αναβολή του για μετά τις 20 Αυγούστου. 

Όπως φαίνεται η απόφαση της περιφέρειας είναι αμετάκλητη και δυστυχώς τα προβλήματα που θα προκύψουν από την εκτέλεση του εν λόγω έργου θα είναι πάρα πολλά και το σημαντικότερο είναι ότι θα καταστραφεί η ανύπαρκτη στην ουσία τουριστική σεζόν των Ιρίων. 

Το σημείο που θα εκτελεστεί το έργο είναι ήδη επικίνδυνο και ο δρόμος είναι στενός και χωρίς την ύπαρξη έργων η διέλευση των αυτοκινήτων χρήζει προσοχής φανταστείτε λοιπόν πρώτη με 15 Αυγούστου που το χωριό έχει κάποιους επισκέπτες την δυσαρέσκειά και τα προβλήματα θα δημιουργηθούν. 

Καλή τύχη στους επαγγελματίες και υπομονή στους κατοίκους."

Ανδριανός Καλλιάνος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ