ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:46:00 μ.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Ο Αστέρας Τρίπολης, ανακοίνωσε τους άμεσους συνεργάτες του προπονητή Μπόρχα Χιμένεθ. Πρόκειται για τους Αλεσάντρο Μαρτίνεθ Λόπεθ και τον Ίσμαελ Γκαρσία Γκόμεζ. Και οι δύο Ισπανοί, έχουν ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα και βρίσκεται ήδη και αυτοί στην Ολλανδία.

Μία ήττα και μία ισοπαλία έχει μέχρι σήμερα στα φιλικά παιχνίδια ο Αστέρας στην Ολλανδία. Έχασε με 2-0 απ’ την Χέρκουλες και έφερε 0-0 με την Κόνιασπορ. Σήμερα παίζει με την Τσόβλε. Την Κυριακή επιστρέφει στην Ελλάδα.

Κάτω από πολύ καλές συνθήκες θα ξεκινήσει τη χρονιά φέτος ο Παναρκαδικός. Όπως έγινε γνωστό στη συνέλευση, η ομάδα είναι καθαρή σ’ όλα της, ενώ, ήδη διαθέτει έναν κορμό καλών παικτών. Θα έχει καλύτερο μπάτζετ σε σχέση με πέρσι. Η ομάδα θα ξεκινήσει στις 29 του μήνα. Τα εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 50 ευρώ και σύντομα θα κυκλοφορήσουν. Αλλαγές θα υπάρξουν στο τεχνικό επιτελείο, αφού τον Θανάση Στάικο, θα στελεχώσουν νέα άτομα

Δύο παίκτες, που πέρσι έπαιξαν στην Λέρνα ανακοίνωσε ο Παναρκαδικός, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις.

Στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης θα προπονηθεί η ΑΕΚ Τρίπολης.

Ενισχύεται η Καλαμάτα, ενώ κάτι … κινείται και στο Άργος.

Η εκτελεστική επιτροπή του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, έκανε δεκτή την αποδοχή της χρηματοδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Άστρους, μέσα από ειδικό πρόγραμμα Υπουργείου. Η χρηματοδότηση αγγίζει τις 416.000 ευρώ.

Μετά την επιστροφή της ομάδας απ’ την Ολλανδία, θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης, όσον αφορά την μετεγγραφική ενίσχυση. Τα φιλικά θα δείξουν αρκετά πράγματα…

Έχει εγκριθεί η αγορά 22 συστημάτων ενδοεπικοινωνίας για το VAR εν όψει της χρήσης του στην Σούπερ Λιγκ 1.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτό το διάστημα, αφού έχει παραιτηθεί ο πρόεδρος, ενώ και το νέο νομικό πρόσωπο που είναι να δημιουργηθεί από νόμο της τέως κυβέρνησης, δεν έχει σχηματοποιηθεί. Η εκκρεμότητα αυτή, πρέπει να αποκατασταθεί, αφού θα πρέπει να ελεγχθούν ΠΑΕ και ΚΑΕ εν’ όψει της έναρξης των νέων πρωταθλημάτων.

Δημιουργείται σιγά-σιγά η νέα ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ το ίδιο γίνεται και με την Πελλάνα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το Γύθειο.

Προχωρούν κανονικά τα έργα στο νέο κλειστό κολυμβητήριο Άργους.

Πολλά βελτιωτικά έργα σε γήπεδα της Αργολίδας, ψηφίζει αυτές τις ημέρες το περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας των Δρομέων Τρίπολης εν’ όψει Γ Εθνικής του μπάσκετ ανδρών.

Ο «δρόμος της ελιάς», στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου, σε 3 διαδρομές. Θα γίνει αγώνας 12 χλμ, αγώνας 5 χλμ. και 1 χλμ.

Ο 8Ος λαικός αγώνας δρόμου στις Κροκεές Λακωνίας, τα γνωστά Βρεττάκεια, θα γίνει στις 3 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα. Θα γίνει αγώνας 19 περίπου χλμ., αλλά και αγώνας 5 χλμ. Επίσης, θα γίνει και αγώνας παιδικός.

Ο 2ος αγώνας Καραθώνας Ναυπλίου, θα διεξαχθεί στην παραλία Καραθώνας, στις 4 Αυγούστου, στις 9 το πρωί. Πρόκειται για αγώνα 9,5 χλμ.

Ο 10ος Επικούριος Δρόμος, στην Ηλεία, θα γίνει στις 13 Αυγούστου. Πρόκειται για αγώνα 14 χλμ.

Το 2ο Κρεκόνιαν θα γίνει στα Λαγκάδια Γορτυνίας, στις 11 Αυγούστου. Πρόκειται για αγώνα 5 χλμ.

Ο 6ος αγώνας μνήμης Μικρασιατικής Καταστροφής, θα γίνει στη Νέα Κίο Αργολίδας, στις 14 Σεπτεμβρίου. Θα γίνει αγώνες 11 και 5 χλμ.

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο 2ος αγώνας Κάστρου Άργους.

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 5ος αγώνας Αρτεμισίου Όρους.

Ο 1ος γύρος αμπελώνων κρασιού, θα γίνει στα Πελετά Κυνουρίας, στις 10 Αυγούστου, στις 5.30 το απόγευμα.

Αρκετοί αθλητές και αρκετές αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της Πελοποννήσου, θα λάβουν μέρος αυτό το διήμερο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, ανδρών-γυναικών στην Πάτρα.

Όλα εντάξει με τον Παμβοχαικό. Πήρε συμμετοχή κανονικά στο νέο πρωτάθλημα του βόλει ανδρών.

Το νέο του ρόστερ φτιάχνει αυτές τις ημέρες ο Διομήδης Άργους.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουν όλοι τις τελικές συμμετοχές των ομάδων στην Γ Εθνική του ποδοσφαίρου. Μετά θα πρέπει να γίνει ο καταρτισμός των ομίλων και έπειτα η κλήρωση.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ