ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Με προσωπική παρέμβαση Κωστούρου η πραγματοποίηση και φέτος της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 μ.μ. |
Με προσωπική παρέμβαση Κωστούρου η πραγματοποίηση και φέτος της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο
Με προσωπική παρεμβαση του Δημάρχου Ναυπλιέων δόθηκε τελικά λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε όσο αφορά την φετινή έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο, όπως αποκαλύπτει ευχαριστήρια επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών προς τον Δημήτρη Κωστούρο


Αναλυτικά η επιστολή:

Προς το Δήμαρχο του Δήμου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο
Αθήνα 05-07-2019 Αρ. Πρωτ: 93/06
Βασιλέως Κωνσταντίνου 34, Δημοτική Ενότητα Ναυπλίου, 21100

"Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή σας προκειμένου να πραγματοποιηθεί και φέτος η 'Εκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο. 

Η έκθεση αυτή αποτελεί σταθερή αξία πολιτισμού τόσο την πόλη του Ναυπλίου όσο και τον Νομό Αργολίδας γενικότερα. Αποτελεί τη μοναδική έκθεση βιβλίου που πραγματοποιείται σε την μοναδική έκθεση που πραγματοποιείται στην Πελοπόννησο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανάγνωση της επιστολής μας και ευελπιστούμε πως ο Δήμος Ναυπλιέων θα είναι πάντα κοντά στην έκθεση που αποτελεί ένα μακροχρόνιο θεσμό για την τοπική κοινωνία. 

Για μια ακόμη φορά επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε πως τους φορείς της πόλης θα παραχωρηθούν δωρεάν περίπτερα στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδος και στην 'Ενωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδος με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση για το Δ.Σ. της ΠΟΕΒ,

Οι πλειοφηφίσαντες σύμβουλοι

Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος

Βασιλική Μανουσαρίδου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ