Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019

Ψεκασμοί κατά του κόκκινου σκαθαριού σε φοίνικες του Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. |
Ψεκασμοί κατά του κόκκινου σκαθαριού σε φοίνικες του Δήμου Ερμιονίδας
Ανακοίνωση για διενέργεια ψεκασμών σε φοινικοειδή εξέδωσε ο Δήμος Ερμιονίδας όπου ανακοινώνει πως σημερα Τρίτη 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί από ειδικό συνεργείο σε Μανδράκια, Μαγούλα, Δάρδιζα, Ηλιόκαστρο και Κοιλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 30/7/2019 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΦΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ (ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΛΙΜΕΝΟΣ - ΜΑΝΔΡΑΚΙΑ-ΜΑΓΟΥΛΑ-ΔΑΡΔΙΖΑ Κ.ΛΠ.) ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. 

Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΟΕΙΔΩΝ (ΡΥΓΧΟΦΟΡΟΣ ΚΑΝΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΟΠΤΕΡΟ «ARCHON»). 

ΔΕΝ ΘΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ 'Η ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ ΑΥΤΟ 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΦΥΤΑ ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΣΜΕΝΑ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ