ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Μητσοτάκης: «Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:19:00 μ.μ. | | |
Μητσοτάκης: «Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης»
Δηλώσεις έκανε ο νέος Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης."Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά όλοι μαζί. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Είμαι εδώ για όλους".

"Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση, έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης. Και στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας. Αξίζουμε καλύτερα και ήρθε η ώρα για να το αποδείξουμε και στην πράξη. Ζήτησα ισχυρή εντολή και μου τη δώσατε απλόχερα. Δεν θα σας διαψεύσω.

Ευχαριστώ από καρδιάς τη σύζυγό και τα παιδιά μου. Νιώθω να με συνοδεύει η ευχή των γονιών μου. Απευθύνομαι στους Έλληνες του εξωτερικού: Δεν σας ζητάω να επιστρέψετε, αλλά να έχετε την καρδιά και το μυαλό σας εδώ. Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε.

Συγχαρητήρια του ΠτΔ στον Κυρ. Μητσοτάκη. Στις 13:00 η ορκωμοσία του πρωθυπουργού

Το κύρος της δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί. Στόχος, να κάνουμε τη ζωή κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας καλύτερη... "

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική νίκη του κόμματος του. Αύριο, 8-7-2019, μετά την ανακοίνωση προς τον ΠτΔ της δύναμης των κομμάτων στη Βουλή, από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση, θα δοθεί στον κ. Μητσοτάκη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και θα επακολουθήσει, ώρα 13:00, η ορκωμοσία του ως πρωθυπουργού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ