ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Παρουσίαση του Βιβλίου ‘’σε α’ ενικό & β’ πληθυντικό’’ στην Ύδρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:02:00 μ.μ. | |

Παρουσίαση του Βιβλίου ‘’σε α’ ενικό & β’ πληθυντικό’’ στην Ύδρα
 Ο Δήμος Ύδρας και το Διαδικτιακό Περιοδικό Τέχνης dreamideamachine, σας προσκαλούν το Σάββατο 13 Ιουλίου  2019 στις 20:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ύδρας, στην Παρουσίαση του Βιβλίου ‘’σε α’ ενικό & β’ πληθυντικό’’  της Δημοσιογράφου & Κριτικού Τέχνης Έφης Μιχάλαρου. 


Η Έφη Μιχάλαρου επιλέγει για το βιβλίο της “σε α’ ενικό & β’ πληθυντικό” 24 Συνεντεύξεις-Πορτρέτα από Καλλιτέχνες, Αρχιτέκτονες, Θεωρητικούς Τέχνης, Διευθυντές Θεσμών και Συλλέκτες (Έλληνες & Ξένους), δημοσιευμένες & αδημοσίευτες. Από την πρώτη της Συνέντευξη με τον Υδραίο Ζωγράφο Νίκο Χατζηκυριάκο-Γκίκα, για την Εφημερίδα ‘’Καθημερινή’’ και το Ένθετο ‘’Επτά Ημέρες’’ το 1993, μέχρι σήμερα.  Ενώ σε κάποιες από τις Συνεντεύξεις, συμπληρώνει μία σειρά από Ερωτήσεις και Θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα, με στόχο να παρουσιάσει στον Αναγνώστη την εικόνα της επικαιρότητας, μέσα από αιχμηρά, μεστά και εμπεριστατωμένα σχόλια και απαντήσεις, αφού οι συνεντευξιαζόμενοι, καλούνται να πάρουν μία δυναμική θέση, όσον αφορά την Σύγχρονη Τέχνη στην Ελλάδα σήμερα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ: (1993-2018)
Νίκος Χατζηκυριάκος –Γκίκας, Νίκος Κεσσανλής, Mariko Mori,Μάνος Παυλίδης, Βλάσσης Κανιάρης, Adelina Von Furstenberg, Ντένης Ζαχαρόπουλος,Μέμος Φιλιππίδης,Γιώργος Λάππας, Μαρία Λοϊζίδου, Marilyn Arsem, Robert Wilson, Δέσποινα Μεϊμάρογλου, Δημήτρης Τζαμουράνης, Λίζη Καλλιγά, Peter Bläuer,Rik Reiking, Chiharu Shiota, Leevi Haapala-Kiasma, Arja MillerKiasma, Ελένη Τζιρτζιλάκη, Μανώλης Μπαμπούσης, Λήδα Παπακωνσταντίνου, Λυδία Δαμπασίνα.

Το Βιβλίο θα Προλογίσουν οι:
Αλέξης Βερούκας: Ζωγράφος
Παναγιώτης Ράππας: Ζωγράφος-Σκηνοθέτης
 Έφη Μιχάλαρου:Δημοσιογράφος & Κριτικός Τέχνης, Διευθύντρια του Περιοδικού Τέχνης www.dreamideamachine.com

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ