ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ξεκίνησε από τα δυτικά η επέλαση του "Αντίνοου" - Το απόγευμα θα πλήξει και την Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:07:00 π.μ. | |
Ξεκίνησε από τα δυτικά η επέλαση του "Αντίνοου" - Το απόγευμα θα πλήξει και την Αργολίδα (βίντεο)
Βροχές στη βορειοδυτική χώρα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας 15/07 προς Τρίτη 16/07, ενώ επέκταση και σημαντική ενίσχυση των φαινομένων της κακοκαιρίας «Αντίνοος» αναμένεται από τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 16/07.

Η ενίσχυση των φαινομένων οφείλεται στο βαρομετρικό χαμηλό που το πρωί της Τρίτης 16/07 βρίσκεται στην περιοχή της Ιταλίας και από το απόγευμα θα πλησιάσει τη χώρα μας κινούμενο νοτιοανατολικά προς τη Θάλασσα των Κυθήρων (ακολουθεί σχετικός χάρτης). 

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχή/χαλάζι) που αναμένεται έως και το βράδυ της Τετάρτης 17/07. 
Όπως φαίνεται, βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλα τα ηπειρωτικά πλην της Θράκης από το μεσημέρι της Τρίτης 16/07 έως και αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, ενώ στη συνέχεια και έως το πρωί της Τετάρτης 17/07 τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στο Νότιο Ιόνιο, τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. 

Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και το Ιόνιο, και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλάζι.
Από το μεσημέρι της Τετάρτης 17/07 κι έπειτα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα σημειωθούν λίγες μόνο βροχές στα νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Meteo.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ