ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Γ. Γκιόλας: Παραβιάζει κεκτημένα εκατονταετιών η Νέα Δημοκρατία (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | | | |
Γ. Γκιόλας: Παραβιάζει κεκτημένα εκατονταετιών η Νέα Δημοκρατία (ηχητικό)
 Για την καθαρή παραβίαση κεκτημένων εκατονταετιών από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά π.χ. με το θέμα του ασύλου μίλησε μεταξύ άλλων Στο Κόκκινο ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.


Στη Βίκυ Τρύφωνα ο κ. Γκιόλας εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν «σαν έτοιμη από καιρό» και εξήγησε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε έργο που άλλοι παρέλειψαν επί δεκαετίες και θύμισε ότι ο Ποινικός Κώδικας και η Ποινική Δικονομία δεν είχαν αναπροσαρμοστεί ευρέως από το 1952 και η αρμόδια επιτροπή – που επί δεκαετία ασχολούνταν με το ζήτημα – προσάρμοσε το δίκαιο και την απονομή του δικαίου, την εκτέλεση των ποινών και τη μεταρρύθμισε σ’ ένα περισσότερο ανθρώπινο και φιλοευρωπαϊκό σύστημα.

Ο κ. Γκιόλας εξήγησε ότι παρά τα όσα λέγονται με το νέο Ποινικό Κώδικα που η Νέα Δημοκρατία θέλει να αλλάξει ξανά γίνεται εξορθολογισμός των ποινών, βελτίωση του συστήματος απονομής και εκτέλεσης της Δικαιοσύνης και «σε αυτό που στοχεύουμε και αποτελεί θεμέλιο λίθο για τον ποινικό νόμο είναι ότι οι ποινές δεν είναι ούτε εξοντωτικές και δεν πρέπει να είναι, ούτε τιμωρητικές. Μιλάμε για απονομή δικαίου με τέτοιο τρόπο ώστε τα άτομα τα οποία έχουν περιπέσει σε κάποια ποινικά αδικήματα βαριά ή ελαφρύτερα να μπορούν να βελτιώνονται», σημείωσε ο βουλευτής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ