Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Η νίκη της ΝΔ διαμορφώνει μια νέα κατάσταση που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. | |
ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Η νίκη της ΝΔ διαμορφώνει μια νέα κατάσταση που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους
 Η ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει και ευχαριστεί εγκάρδια όλους τους πολίτες του Νομού μας, άντρες και γυναίκες,κάθε προέλευσης και άποψης,που στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ψήφισαν και στήριξαν με κάθε τρόπο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη και σημαντική για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Χαιρετίζει επίσης τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τη δύσκολη μάχη που έδωσαν, όσο και τους υποψήφιους - τις σ/φισσες Μαρία και Βιβή, τους σ/φους Πάνο, Γιώργο και Γιάννη ( εκπρόσωπό μας στη Βουλή) - για τη προσωπική τους προσπάθεια στο κοινό αγώνα.
Είναι γεγονός ότι η νίκη της ΝΔ διαμορφώνει μια νέα κατάσταση που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους εργαζόμενους και άνεργους, τη νεολαία, τα χαμηλά και μεσαία στρώματα της χώρας μας.
Αυτούς ακριβώς που σχημάτισαν το βασικό κορμό των ψηφοφόρων του κόμματός μας και επέτρεψαν στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αντέξει και να γίνει οριστικά η κύρια δύναμη της προοδευτικής πλειοψηφίας των πολιτών.
Και αυτό ακριβώς είναι το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ αυτής της εκλογής .
Η Ανανεωτική και Ριζοσπαστική Αριστερά αναδιαμορφώνει τη φυσιογνωμία του πολιτικού φάσματος σε πείσμα της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς που προφήτευε την εξαφάνισή της.
Και είναι επίσης ένα γεγονός πανευρωπαικής σημασίας καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ (ο μεγαλύτερος φορέας των ιδεών αυτού του ρεύματος) εδραιώνεται στη πρώτη 5άδα των μεγάλων κομμάτων ΟΛΗΣ της Αριστεράς στην ήπειρό μας.
Με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών και της ευθύνης μας απέναντι στους  συμπολίτες μας τις μέρες που έρχονται,

 η ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ