ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Με «μαϊμού» τροχαία εξαπατούσαν ηλικιωμένους στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. | |
Με «μαϊμού» τροχαία εξαπατούσαν ηλικιωμένους στο Άργος
Οι απατεώνες ζητούσαν χρήματα για να μην έχει νομικές συνέπειες ο υποτιθέμενος δράστης ή για να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη, επειδή τάχα είχε τραυματιστεί σοβαρά

Είχαν απλώσει τα δίχτυα τους στην Αργολίδα τα μέλη μιας σπείρας αλλοδαπών απατεώνων και “ψάρευαν” επί οκτώ ημέρες ανυποψίαστα ηλικιωμένα άτομα, στα οποία τηλεφωνούσαν παριστάνοντας πότε τους γιατρούς και πότε τους αστυνομικούς και τους “ενημέρωναν” ότι τα παιδιά τους ενεπλάκησαν δήθεν σε τροχαίο ατύχημα.

Οι απατεώνες ζητούσαν χρήματα για να μην έχει νομικές συνέπειες ο υποτιθέμενος δράστης ή για να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη, επειδή τάχα είχε τραυματιστεί σοβαρά. Από τις 21 Ιουνίου ως την περασμένη Κυριακή, είχαν προσπαθήσει να εξαπατήσουν εννέα πολίτες στο Άργος και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών, αλλά μόνο σε μια περίπτωση κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα.

Οι δέκα απάτες και απόπειρες εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών και την Δευτέρα συνελήφθησαν στο Άργος δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 57 χρόνων, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν δύο κινητά και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου τους άσκησε δίωξη για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζεται η προανάκριση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ