ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Πανέμορφο θέαμα στο Ναύπλιο στη θερινή παράσταση των μαθητών της Σχολής Χορού Ηλιάνα Διολίτση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 μ.μ. |
Πανέμορφο θέαμα στο Ναύπλιο στη θερινή παράσταση των μαθητών της  Σχολής Χορού Ηλιάνα Διολίτση
 Για άλλη μια χρονιά την Παρασκευή 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η θερινή παράσταση των μαθητών της ερασιτεχνικής Σχολής Χορού ΗΛΙΑΝΑ ΔΙΟΛΙΤΣΗ.

Η παράσταση φιλοξενήθηκε στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι γονείς ,συγγενείς και φίλοι του χορού είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τους μαθητές της Σχολής σε ένα πλήρες ολοκληρωμένο πρόγραμμα με χορογραφίες πάνω σε έργα συνθετών του κλασσικού καθώς και του σύγχρονου ρεπερτορίου με το οποίο έκλεισε η βραδιά .

Μια όμορφη πινελιά στην παράσταση ήταν η χορογραφία hip-hop από τους μαθητές της Σχολής μας ,ενώ και φέτος τιμήσαμε την ελληνική μουσική στο πρόσωπο του Μάνου Χατζιδάκι . 
Η συμμετοχή και το θερμό χειροκρότημα του κοινού συνόδευσε την κάθε ενότητα της παράστασης και κορυφώθηκε κατά το φινάλε επιβραβεύοντας έτσι τη σκληρή προσπάθεια και πρόοδο των μαθητών που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέρανε ένα πανέμορφο θέαμα σε όλους .
Θερμά ευχαριστήρια πρώτα απ όλα στα παιδιά μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά ,στους γονείς και σε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες που με κάθε τρόπο βοήθησαν στην επιτυχία της παράστασης.

Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στο τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου που για μία ακόμη φορά προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Καλό καλοκαίρι!

Η Διευθύντρια της Σχολής
Ηλιάνα Διολίτση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ