ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Σόνια Τάνταρου- Κρίγγου: Μια δυνατή φωνή για την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:10:00 μ.μ. | | | |

Σόνια Τάνταρου- Κρίγγου: Μια δυνατή φωνή για την Αργολίδα
Συνέντευξη παραχώρησε σε τοπική εφημερίδα η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου. Το πλήρες κείμενο της είναι το εξής:

Σε τρεις μέρες έχουμε εκλογές. Τι θα λέγατε σε κάποιον αναποφάσιστο ψηφοφόρο για να ψηφίσει ΝΔ.
Θα του έλεγα ότι τα τελευταία δέκα χρόνια περάσαμε πολλά. Ως χώρα, αλλά και ο καθένας από εμάς χωριστά. Και σήμερα έχει έρθει η ώρα να αφήσουμε πίσω μας την εποχή της κρίσης και τα πολιτικά της προϊόντα. Να προχωρήσουμε μπροστά με πολιτική σταθερότητα για μια ισχυρή Ελλάδα με δυναμική ανάπτυξη για όλους. Να υπερβούμε τη σημερινή πραγματικότητα και να δώσουμε ένα τέλος στη στασιμότητα, την υπερφορολόγηση, την ανασφάλεια και κυρίως την διχαστική λογική των τελευταίων ετών. Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε το σχέδιο για μια πολιτική με λιγότερους φόρους, νέες και καλύτερες δουλειές και ασφάλεια για όλους. Και ζητάμε από τους πολίτες να μας δώσουν τη δυνατότητα να το εφαρμόσουμε.

Είστε πρώτη φορά υποψήφια. Γιατί θεωρείτε πως πρέπει να σας δώσουν οι ψηφοφόροι της Αργολίδας την ψήφο τους στις επερχόμενες εθνικές εκλογές; Τι μπορείτε να πετύχετε εσείς ως εκλεγμένη εκπρόσωπος στο ελληνικό κοινοβούλιο για το καλό του νομού Αργολίδας, που δεν το έπραξαν οι προκάτοχοι σας;

Γιατί μπορώ να είμαι μια δυνατή και μαχητική φωνή για την Αργολίδα και τους ανθρώπους της. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων της περιοχής και μπορώ να τους εκπροσωπήσω με επάρκεια και δυναμισμό. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πόσο μαχητική είμαι στη δουλειά και την καθημερινότητά μου. Ως μαχόμενη δικηγόρος που προσπαθώ να στηρίξω τους αγώνες των πελατών μου σε καθημερινή βάση αλλά και ως μέλος των Τομέων Οικονομίας, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, αισθάνομαι σιγουριά ότι μπορώ να συμβάλλω αποτελεσματικά στην πολιτική αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας. Στηρίζοντας κάθε σκληρά εργαζόμενο συμπολίτη μας, κάθε άνεργο, κάθε μητέρα που αγωνιά για το πως θα μεγαλώσει τα παιδιά της, κάθε εργαζόμενη γυναίκα που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε πολλούς ρόλους. Και ζητώ από κάθε πολίτη να κάνει πράξη την ανανέωση και μου δώσει την ευκαιρία να εκπροσωπήσω επάξια τον τόπο μας.
Ποιες βέλτιστες πρακτικές πιστεύετε πως θα ωφελήσουν ουσιαστικά και μακροπρόθεσμα τον τόπο σας; Τι χρειάζεται πραγματικά ο νομός Αργολίδας;

Οι προοπτικές της Αργολίδας είναι τεράστιες. Είναι ένας νομός  που έχει τα πάντα. Φυσική ομορφιά. Πρωτογενή παραγωγή. Παραγωγικές μονάδες. Τουριστική ανάπτυξη. Και φυσικά μοναδικό ιστορικό και πολιτικό πλούτο. Παρά τα βήματα που έχουν γίνει όλα αυτά χρόνια υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.
Δεν επιτρέπεται οι κάτοικοι της Ερμιονίδας, που αποτελεί τον «εξώστη» της Αργολίδας, να αισθάνονται «αποκομμένοι» από τον υπόλοιπο νομό. Επιβάλλεται να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο το πόσο υπέροχοι τουριστικοί προορισμοί είναι το Κρανίδι, η Ερμιόνη, το Πόρτο Χέλι μας! Προτεραιότητα μας, λοιπόν, είναι να ενισχυθούν σε ολόκληρο το νομό τα έργα υποδομής που χρειάζονται, να προσελκύσουμε τις απαραίτητες επενδύσεις και να ενθαρρύνουμε συνέργειες ανάμεσα σε πολιτισμό, τουρισμό και πρωτογενή παραγωγή – όπως έχει γίνει σε άλλες περιοχές της χώρας. Έτσι ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η τοπική ανάπτυξη και το όνομα της Αργολίδας ως μια περιοχή με πολυεπίπεδη αξία.

Μιλάτε ως κόμμα για δουλειές και ανάπτυξη. Πείτε μας με πολύ λίγα και απλά λόγια πώς θα το πετύχετε.
Με ιδιωτικές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες και καλύτερες δουλειές. Σε όλα τα επίπεδα. Από ένα το μικρό μαγαζί που θα προσλάβει έναν ακόμα υπάλληλο, μέχρι τις μεγάλες επενδύσεις που χρειάζεται η χώρα. Και αυτό θα το πετύχουμε με πολιτική σταθερότητα, μειώνοντας τους φόρους, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και επιταχύνοντας τη διαδικασία αδειοδοτήσεων για τις νέες επενδύσεις. Αυτό θα φέρει μια έκρηξη επενδύσεων η οποία θα δημιουργήσει νέες και καλύτερες δουλειές για όλους. Και καλύτερα εισοδήματα για την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει «Θα κυβερνήσω με τη γενιά μου…». Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της χώρας αλλά και πώς θα διαμορφωθεί η πολιτική σκηνή των επόμενων χρόνων, κατά τη γνώμη σας;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε ανανέωση της ΝΔ και την ανανέωση αυτή την κάνει πράξη. Έχω την τιμή να έχω περάσει με επιτυχία τις «εξετάσεις» στο Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που ο ίδιος δημιούργησε με σκοπό την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ. Ο πρόεδρος εμπιστεύεται τους νέους και το αποδεικνύει με τις επιλογές των υποψηφίων που ρίχνει στη μάχη των επερχόμενων εκλογών. Η ανανέωση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ήταν πολύ μεγάλη. Σχεδόν το 70% κατεβαίνουμε υποψήφιοι για πρώτη φορά. Από εδώ και μπρος ανήκει στους πολίτες να επιλέξουν τη φωνή που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη ημέρα.

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Αργολίδα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ