ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Νίκας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. | |
Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Νίκας
 Συνεχίζει τις επισκέψεις σε πόλεις της Πελοποννήσου ο νέος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να ενημερωθεί και να προετοιμαστεί, ενόψει της 1ης Σεπτεμβρίου, οπότε αναλαμβάνει επισήμως τα νέα καθήκοντά του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 01.07, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο, συνοδευόμενος από τους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους Αρκαδίας, Χρήστο Λαμπρόπουλο και Εμμανουήλ Σκαντζό. 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Παναγιώτης Νίκας ενημέρωσε για τη διάθεση ενίσχυσης του μεγάλου έργου της Εκκλησίας από τη νέα Περιφερειακή Αρχή και την πρόθεση του να υπάρξει ουσιαστική και άριστη συνερασία σε όλα τα επίπεδα.
Στη συνέχεια, ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισκέφθηκε για δύο ώρες περίπου τη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με το Δ.Σ. των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και ακολούθως, περιηγήθηκε σε βιομηχανικές μονάδες και ενημερώθηκε για το έργο τους.
Ο Παναγιώτης Νίκας δήλωσε με έμφαση ότι θα υπάρχει απόλυτη προτεραιότητα στην ενίσχυση και τη διευκόλυνση του έργου των επιχειρηματιών, από τις οποίες εξαρτάται απολύτως η πρόοδος της Περιφέρειάς μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ