Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Camping Αναιρέσεις για 13η χρονιά στο Δρέπανο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 μ.μ. | |
Camping Αναιρέσεις για 13η χρονιά στο Δρέπανο Αργολίδας
To θερινό «ραντεβού» του Camping Αναιρέσεις επιστρέφει για 13η χρονιά έτοιμο να φιλοξενήσει μαθητές/τριες, φοιτητές/τριες και εργαζομένους/ες που αναζητούν μια εναλλακτική, οικονομική και ποιοτική απόδραση από την κούραση και τα άγχη της πόλης.

Λίγο μετά τα Φεστιβάλ των Αναιρέσεων σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Πάτρα και λίγο πριν τους φθινοπωρινούς σταθμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα, ταξιδεύουμε στο Δρέπανο Αργολίδας, μόλις 10km από το Ναύπλιο, για μια συνάντηση ψυχαγωγίας, ξεκούρασης αλλά και πολιτικής αναζήτησης.

Όσο οι διακοπές φαίνεται να αποτελούν προνόμιο, εμείς αντιπαραβάλουμε μια εικόνα απ’ το συλλογικά διαμορφωμένο μέλλον μας για αυτό και επιδιώκουμε να ενισχύσουμε πλευρές αυτοοργάνωσης, αλληλεγγύης και συλλογικότητας.

Στον γνώριμο και φιλόξενο χώρο του Δρεπάνου, φτιάχνουμε μια ζωντανή και δραστήρια κοινότητα που διακόπτει την κανονική ροή της ζόρικης καθημερινότητας με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα. Δε μας φτάνει να ξεκουραζόμαστε μόνο για να αναπληρώνουμε την εργατική μας δύναμη, θέλουμε να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε όλοι και όλες μαζί, όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες που έχουμε να δώσουμε. Για αυτό καλούμε κάθε μαθητή/τρια, φοιτητή/τρια, νέο/α, να συμμετάσχει ενεργά στο φετινό εγχείρημα του camping Αναιρέσεις.

Το πλήρες πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του camping θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ