ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

"Camping Αναιρέσεις" στο Δρέπανο Αργολίδας για 13η χρονιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. | |
Camping Αναιρέσεις στο Δρέπανο Αργολίδας για 13η χρονιά
To θερινό «ραντεβού» του Camping Αναιρέσεις επιστρέφει για 13η χρονιά έτοιμο να φιλοξενήσει μαθητές/τριες, φοιτητές/τριες και εργαζομένους/ες που αναζητούν μια εναλλακτική, οικονομική και ποιοτική απόδραση από την κούραση και τα άγχη της πόλης.

Στον γνώριμο και φιλόξενο χώρο του Δρεπάνου Αργολίδας, μόλις 10 km από το Ναύπλιο, φτιάχνουμε μια ζωντανή και δραστήρια κοινότητα που διακόπτει την κανονική ροή της ζόρικης καθημερινότητας για μια συνάντηση ψυχαγωγίας, ξεκούρασης αλλά και πολιτικής αναζήτησης. Το φετινό κάμπινγκ θα περιλαμβάνει Θερινό σινεμά, stand-up comedy, βιβλιοπωλείο, εκδρομές στις γύρω περιοχές, αλλά και πλούσιες πολιτικές εκδηλώσεις και workshops. Ούτε φέτος θα λείψει το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με τους Αρμανιάκ το Σάββατο 3/8, dj sets, πάρτι αλλά και θεματικές μουσικές βραδιές στο beach bar των Αναιρέσεων που θα λειτουργεί καθημερινά!
Όσο οι διακοπές φαίνεται να αποτελούν προνόμιο, εμείς αντιπαραβάλουμε μια εικόνα απ’ το συλλογικά διαμορφωμένο μέλλον μας για αυτό και επιδιώκουμε να ενισχύσουμε πλευρές αυτοοργάνωσης, αλληλεγγύης και συλλογικότητας. Πρωταρχικός στόχος είναι να μπορούν όλοι και όλες όχι μόνο να διαμείνουν με άνεση στο camping, αλλά να νοιώσουν κομμάτι αυτού, να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του, όχι μόνο σαν επισκέπτες. Για να μην αποκλείεται κανένας και καμία για οικονομικούς λόγους η διαμονή κοστίζει 5 ευρώ/μέρα, χωρίς να χρεώνεται επιπλέον η σκηνή και το αυτοκίνητο. Θα υπάρχει εγκατάσταση με ψυγεία και γκάζι που θα εξασφαλίζει τη δυνατότητα μαγειρέματος. Επιπλέον θα παρέχεται ειδική κάρτα μέλους, με έκπτωση σε μαγαζιά της γύρω περιοχής.

Το πολιτικό πρόγραμμα του φετινού camping Αναιρέσεις έχει κάθε μέρα κάτι ξεχωριστό! 

Συνοπτικά:

Παρασκευή 26 Ιουλίου: Εναρκτήρια συνέλευση του camping.

Σάββατο 27 Ιουλίου: Βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Τσιράκη, «Οι αλώβητοι».

Κυριακή 28 Ιουλίου: Workshop «Η ιστορία των επαναστάσεων», από το Μαρξιστικό Εργαστήρι της Λέσχης Αναιρέσεις.

Δευτέρα 29 Ιουλίου: Εκδήλωση «ΑΟΖ: πολεμικός κίνδυνος και περιβαλλοντική καταστροφή», με βάση το κείμενο εργασίας ομάδας του ΝΑΡ

Τρίτη 30 Ιουλίου: Εκδήλωση «70 χρόνια από την ήττα του ΔΣΕ, τίποτα δεν τελείωσε όλα συνεχίζονται».

Τετάρτη 31 Ιουλίου: Workshop «Σειρές, streaming πλατφόρμες και το μέλλον του σινεμά».

Πέμπτη 1 Αυγούστου: Εκδήλωση «Μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί ενάντια στη νέα επίθεση στην εκπαίδευση».

Παρασκευή 2 Αυγούστου: Μεσημέρι workshop «Η περιφρούρηση του κινήματος ως συλλογική υπόθεση». Απόγευμα εκδήλωση με θέμα το τελευταίο τεύχος των Τετραδίων Μαρξισμού «Alt right, νεοφασισμός και άνοδος της ακροδεξιάς»

Σάββατο 3 Αυγούστου: Κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΝΑΡ και της νΚΑ, στην πόλη του Ναυπλίου με θέμα «Συζητάμε για τη μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση που πρέπει να οργανώσουμε και για την αντικαπιταλιστική αριστερά που χρειαζόμαστε στη νέα φάση».

Κυριακή 4 Αυγούστου: Μεσημέρι workshop «Έμφυλες καταπιέσεις: πώς είναι να μην είσαι "άντρας" στο σπίτι, στη δουλειά, στο κίνημα». Απόγευμα εκδήλωση «Το εργατικό κίνημα στη νέα φάση. Καθήκοντα και δυνατότητες».
Για φθηνότερη μετακίνηση θα υπάρξουν λεωφορεία από και προς το camping:

Παρασκευή 26/7, 12μμ, Αρχαιολογικό Μουσείο (προς Δρέπανο)

Δευτέρα 5/8 11πμ, camping Plaka Beach (προς Αθήνα).

Τιμή εισιτηρίου: Μιας διαδρομής 10 ευρώ/ Με επιστροφή 16 ευρώ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6986779759. Για δηλώσεις συμμετοχής: Δευτέρα - Παρασκευή 7μμ-9μμ, Λέσχη Αναιρέσεων (Ιπποκράτους 175Β και Λασκάρεως).

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του κάμπινγκ, θα βρείτε μέσω της ιστοσελίδας της ν.Κ.Α. και των Αναιρέσεων αλλά και στο facebook των Αναιρέσεων

www.anaireseis.gr, www.nka.gr, http://www.narnet.gr

Διοργάνωση: νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νέο Αριστερό Ρεύμα για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ