ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Το αργότερο έως και την Παρασκευή η πληρωμή de minimis για τα μανταρίνια της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 μ.μ. | |
Το αργότερο έως και την Παρασκευή η πληρωμή de minimis για τα μανταρίνια της Αργολίδας
 Το αργότερο έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου αναμένεται να χορηγηθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (de minimis), συνολικού ύψους 5,35 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους παραγωγούς επιτραπέζιων σταφυλιών της Κορινθίας και μανταρινιών ποικιλίας «Κλημεντίνη» της Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Άρτας, Θεσπρωτίας και Λακωνίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ypaithros.gr, η διαδικασία πληρωμής ξεκινάει άμεσα.

Μανταρίνια – Κλημεντίνη

Ειδικότερα, δικαιούχοι της κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis) ύψους 3,15 εκατ. ευρώ για τα μανταρίνια ποικιλίας «Κλημεντίνη» είναι οι παραγωγοί της Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Άρτας, Θεσπρωτίας και Λακωνίας που επλήγησαν από έντονες βροχοπτώσεις κατά το έτος 2018.

Το ύψος της ενίσχυσης καθορίζεται σε 70 ευρώ ανά στρέμμα.

Επιτραπέζια σταφύλια

Δικαιούχοι του de minimis, ύψους 2,2 εκατ. ευρώ, για τα επιτραπέζια σταφύλια είναι οι παραγωγοί της Κορινθίας που επλήγησαν από έντονες βροχοπτώσεις κατά το έτος 2018 και διέθεταν ποικιλίες σε ωρίμανση κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Το ύψος της ενίσχυσης καθορίζεται σε 78 ευρώ ανά στρέμμα για τις ποικιλίες αμπέλου «Σουλτανίνα» και «Φράουλες» και σε 50 ευρώ ανά στρέμμα για όλες τις υπόλοιπες επιτραπέζιες ποικιλίες.

Πηγή: ypaithros.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ