ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Βλάβη σε Flying Cat στο Πόρτο Χέλι - Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 μ.μ. | | |
Περισσότερο από μιάμιση ώρα καθυστέρηση είχε ο απόπλους του  ιπτάμενου δελφινιού από το Πόρτο Χέλι στην Αργολίδα το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουλίου, λόγω βλάβης στην κύρια μηχανή του.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

"Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Υ/Γ πλοίου «FLYING CAT 3» Ν.Π. 10562 ότι παρουσιάστηκε εμπλοκή αντικειμένου στην αριστερή κύρια μηχανή. 

Το πλοίο βρίσκονταν στον λιμένα Πορτοχελίου και επρόκειτο να αποπλεύσει για προγραμματισμένο δρομολόγιο για Πειραιά με ενδιάμεσους λιμένες τις Σπέτσες, την Ερμιόνη, την Ύδρα και και τον Πόρο. 

Επιθεωρητής της Λιμενικής Αρχής Πορτοχελίου μετέβη στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του πλοίου προέβη στην απεμπλοκή του αντικειμένου και στη συνέχεια εκτελέσθηκε δοκιμαστική λειτουργία της κύρια μηχανής με ικανοποιητικά αποτελέσματα. 

Τέλος, κατόπιν προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, το «FLYING CAT 3» απέπλευσε προς εκτέλεση του δρομολογίου του, με καθυστέρηση μία (01) ώρα και σαράντα (40) λεπτά."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ