ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του OPEN: "Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ μοναδική δύναμη σταθερότητας και προόδου"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:28:00 μ.μ. | | |
Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του OPEN: "Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ μοναδική δύναμη σταθερότητας και προόδου"
 Ο καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του OPEN, αναφέρθηκε στην καραμανλική συνιστώσα της κυβέρνησης Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την Ενεργειακή Στρατηγική του ΠΑΣΟΚ που διασφάλισε κάθε χρόνο 2,5 δις € για τους Έλληνες συνταξιούχους, καθώς και για τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών της Αργολίδας και όλης της Ελλάδας, με έμφαση στο φορολογικό και ασφαλιστικό. 

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

►Ο Αλ. Τσίπρας, μετά από 4,5 χρόνια, θυμήθηκε τις ιστορικές ευθύνες του Κ. Καραμανλή με την κρυφή συνιστώσα του οποίου κυβερνά τη χώρα.
►Μητσοτάκης και Τσίπρας, ένας επιβλαβής δικομματισμός, διαφωνούν για το ποιος πρώτος παρέδωσε τα πατριωτικά όπλα που εξασφάλισε ο Ανδρέας Παπανδρέου για τα Σκόπια με την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995.
►Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής αποτελεί τη μοναδική δύναμη σταθερότητας και ομαλότητας για να πιάσουν τόπο οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό video

►Με την εθνική Ενεργειακή Στρατηγική μας διασφαλίσαμε για τα επόμενα 40 χρόνια, κάθε χρόνο δημόσια έσοδα 2,5 δις € για τις συντάξεις των Ελλήνων συνταξιούχων.
►Είναι τουλάχιστον σουρεαλιστικό, να περηφανεύεται ο κ. Τσίπρας για συμβάσεις Υδρογονανθράκων, που υπονόμευε και καταψήφιζε, τις οποίες τώρα αντιγράφει κατά γράμμα.
►Με ΣΥΡΙΖΑ, οι αγρότες της Αργολίδας και όλης της Ελλάδας, από 13% φορολογία το 2014, ξεπερνούν τώρα με φορολογία και ασφαλιστικό το 40% του εισοδήματός τους
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό video
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ