ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Με το συγκρότημα "Τρεις και Μία" συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:36:00 π.μ. | | | |
Με το συγκρότημα "Τρεις και Μία" συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της"Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019"
 Με τις μουσικές διαδρομές του συγκροτήματος "Τρεις και μία" στο "Π" στο λιμάνι Ναυπλίου συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της 4ης Ναυτικής Ναυπλιάδας την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 .

Την εκδηλωση προλόγισαν, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντηδέας, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων "Ο Ναύπλιος" Κωσνσταντινος Κολόκας.
Την εκδήλωση με φόντο το επιθαλάσσιο φρούριο Μπούρτζι παρακολούθησαν πλήθος ντόπιων και επισκεπτών Ελλήνων και ξένων.

Την «Ναυτική Ναυπλιάδα 2019» τιμώντας το θαλασσινό στοιχείο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολύχρονη ιστορία του Ναυπλίου και τους ανθρώπους της θάλασσας, διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», τον Σύλλογο Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος» και την Λιμενική Αρχή
Η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2019΄΄, είναι η τέταρτη κατά σειρά από τότε που ξεκίνησε δειλά ως ιδέα και πέρασε στην πράξη. Η ΄΄Ναυπλιάδα΄΄ δεν ήταν και δεν είναι πυροτέχνημα… έχει καταξιωθεί πλέον στην συνείδηση των συμπολιτών που την αναμένουν και την απολαμβάνουν.

Η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ΄΄ είναι μια γιορτή για την θάλασσα, για τους ανθρώπους που την υπηρετούν, για όλους τους δημότες που ζουν, χαίρονται και εμπνέονται από την θαλάσσια αύρα που διατρέχει τον Αργολικό και μας την επιστρέφει το Μπούρτζι.
Φέτος, η ΄΄ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2019΄΄ θα στηριχτεί σε ανθρώπους της πόλης μας, σε ανθρώπους που κάθε ημέρα τους συναντάμε στους δρόμους και μας καλημερίζουν. Που ανοίγοντας τα παραθύρια μας τα πρωινά τους νοιώθουμε οικείους. Που, πολλές φορές, είναι συνεσταλμένοι και αθόρυβοι, τόσο που οι δεξιότητές τους να μας είναι άγνωστες… κι όμως στέκονται στο πλάι μας…

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 24 Αυγούστου και θα κλείσουν με την καθιερωμένη "βαρκαρόλα" και την φαντασμαγορική ρίψη πυροτεχνημάτων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ