ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Έκθεση Γλυπτών του Γιώργου Παπαδόγγονα στην "Ναυτική Ναυπλιάδα 2019"

Έκθεση Γλυπτών του Γιώργου Παπαδόγγονα στην "Ναυτική Ναυπλιάδα 2019"
 Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019" που διοργανώνουν ο Προοδευτικός Συλλογος Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης", ο Σύλλογος Απανταχού Ναυπλιέων "Ο Ναύπλιος", ο Δημος Ναυπλιέων και η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου. 

Την Τετάρτη οι επισκέπτες και οι ντόπιοι Ναυπλιώτες μπόρεσαν να απολαύσουν την Έκθεση Γλυπτών του Γιώργου Παπαδόγγονα στο Παλιό Τελωνείο και στη συνέχεια τη νυχτερινή πόλη, από το κατάστρωμα του πλοίου "Μανταλένα".
Την έκθεση προλόγισαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντηδέας, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Ο Ναύπλιος" Κωνσταντίνος Κολόκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Ράλλη κα.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται:

Πέμπτη 22.08.2019
Καθολική Εκκλησία | Ώρα 20:30
Θα απολαύσουμε συναυλία στον περίβολο της Εκκλησίας των Καθολικών, με τίτλο "Από την κλασική στην μπαρόκ μουσική", με τον Ανδρέα Ρεντούλη και τον Ηλία Δημόπουλο…

Παρασκευή 23.08.2019

Λιμάνι, θέση "Π" | Ώρα 20:30
Θα σιγοψιθυρίσουμε με την Δημοτική Χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. με μαέστρο τον Θεοδόση Αντωνιάδη, συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκη στο "Π" του λιμανιού…

Σάββατο 24.08.2019
Παλαιός Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου | Ώρα 11:00
Στις εγκαταστάσεις του παλαιού Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθούν αγώνες υδατοσφαίρισης των νεαρών αθλητριών και αθλητών του Ν.Ο.Ν. Κάθε συμμετέχων αθλητής θα λάβει το αναμνηστικό του μετάλλιο.

Σάββατο 24.08.2019

Χώρος λιμανιού «Π» | Ώρα 20:30
Το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου η "βαρκαρόλα" με επιβάτη το γυναικείο φωνητικό σύνολο "Συμφωνία", με την παιδική χορωδία του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, με τα φωταγωγημένα σκάφη των ερασιτεχνών ψαράδων μας, με το φως των πυροτεχνημάτων… θα μας πληρώσουν με μνήμες και σεβασμό για το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ