ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

"Ναυτική Ναυπλιάδα 2019": Εξαιρετική συναυλία στην ιστορική Καθολική εκκλησία στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. | | |
"Ναυτική Ναυπλιάδα 2019": Εξαιρετική συναυλία στην ιστορική Καθολική εκκλησία στο Ναύπλιο
Την Πέμπτη 22 Αυγούστου το πρόγραμμα της Ναυτικής Ναυπλιάδας περιλάμβανε συναυλία στο χώρο της Καθολικής εκκλησίας με τον Ανδρέα Ρεντούλη και τον Ηλία Δημόπουλο.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με μεγάλη προσέλευση κόσμου, όπως και το βράδυ της Πέμπτης οπου ντόπιοι και επισκέπτες απόλαυσαν μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση στον ιστορικό χώρο της Καθολικής Εκκλησίας στο Ναύπλιο.
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στο Λιμάνι (Π) θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου με μαέστρο τον Θεοδόση Αντωνιάδη σε ένα ταξίδι στον χρόνο και τον χώρο με μουσικές συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι.
Το Σάββατο 24 Αύγουστο στις 11 το πρωί θα γίνουν οι καθιερωμένοι αγώνες υδατοσφαίρισης ομάδων στις παλαιές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ν
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου στο «Π» του λιμανιού. 

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ομιλίες και τιμητική ρίψη στεφάνου για τους ανθρώπους της θάλασσας από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου και θα συνεχιστεί με τραγούδια της θάλασσας από παιδική χορωδία και με την «βαρκαρόλα» που θα πλεύσει συνοδεία των ερασιτεχνών αλιέων με τα φωτισμένα σκάφη τους και επιβάτες την χορωδία "Συμφωνία". Η κεντρική εκδήλωση θα κλείσει με την ρίψη πυροτεχνημάτων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ