ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 μ.μ. |
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019"
Οι εκδηλώσεις της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ» που διοργανώνει και φέτος ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης", ο Συλλογος Απανταχού Ναυπλιέων " Ο Ναύπλιος", ο Δήμος Ναυπλιέων και η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου,  καθιερώθηκαν ως θεσμός στην συνείδηση των Ναυπλιέων και των επισκεπτών της Αργολικής Πρωτεύουσας.

Η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2019» αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για την πολιτιστική ζωή του Ναυπλίου.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν επίσημα την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 με τα εγκαίνια της «ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019» που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της Πλατείας Τριών Ναυάρχων με την έκθεση έργων ζωγραφικής ντόπιων καλλιτεχνών.

Το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του "Π" μουσική συναυλία  από το συγκρότημα "Τρείς και Μία"

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Τελωνείο θα πραγματοποιηθεί έκθεση γλυπτών του Ναυπλιώτη Κώστα Δημούλη και η βραδιά θα κλείσει με θαλάσσιο περίπατο στον Αργολικό κόλπο με τη "Μανταλένα"

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία στο χώρο της Καθολικής εκκλησίας με τον Ανδρέα Ρεντούλη και τον Ηλία Δημόπουλο.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στο Λιμάνι (Π) συναυλία με την χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου με μαέστρο τον Θεοδόση Αντωνιάδη σε ένα ταξίδι στον χρόνο και τον χώρο με μουσικές συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι.

Το Σάββατο 24 Αύγουστο στις 11 το πρωί θα γίνουν οι καθιερωμένοι αγώνες υδατοσφαίρισης ομάδων στις παλαιές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ν

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το βράδυ του  Σαββάτου 24 Αυγούστου στο «Π» του λιμανιού. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ομιλίες και τιμητική ρίψη στεφάνου για τους ανθρώπους της θάλασσας από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου και θα συνεχιστεί με τραγούδια της θάλασσας από παιδική χορωδία και  με την «βαρκαρόλα» που θα πλεύσει συνοδεία των ερασιτεχνών αλιέων με τα φωτισμένα σκάφη τους και επιβάτες την χορωδία "Συμφωνία". Η κεντρική εκδήλωση θα κλείσει με την ρίψη πυροτεχνημάτων.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ