ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ALEXANDRA: Ένα Super yacht στο λιμάνι του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. |
ALEXANDRA: Ένα Super yacht στο λιμάνι του Ναυπλίου
Το ALEXANDRA υπό ελληνική σημαία κατασκευάστηκε το 2002 με ένα υπερσύγχρονο σύστημα σταθεροποίησης που στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της κίνησης σε δύσκολες θάλασσες.


Εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και φιλοξενεί έως και 14 άτομα, έχοντας πλήρωμα 8 άτομα Το  ALEXANDRA ταξιδεύει στα παραδεισένια νησιά του  Σαρωνικού Κόλπου, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες και τα Δωδεκάνησα.
Το διαχρονικό στυλ και το προσεκτικά σχεδιασμένο και διακοσμημένο εσωτερικό της, αποτελούν την απόλυτη ατμόσφαιρα κομψότητας και πολυτέλειας που είναι ισορροπημένη με τεχνολογία κορυφαίας τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους ψυχαγωγικού κέντρου, ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου, σταθμών σύνδεσης iPod και PS3.
Τα πολυτελή έπιπλα στο κεντρικό σαλόνι δημιουργούν μια μεγάλη και άνετη ατμόσφαιρα. Η Αλεξάνδρα είναι εξοπλισμένη με επτά καμπίνες σε διάφορα καταστρώματα. Μία κύρια καμπίνα στο επάνω κατάστρωμα, δύο VIP καμπίνες στο κύριο κατάστρωμα, δύο διπλές καμπίνες και δύο καμπίνες με διπλό κρεβάτι στο κατώτερο κατάστρωμα. Όλες οι καμπίνες της είναι εξοπλισμένες με ιδιωτικό μπάνιο.
Διαθέτει εντυπωσιακούς εξωτερικούς χώρους για ηλιοθεραπεία και περιλαμβάνει τζακούζι, κυκλική τραπεζαρία στη σκιά και καθιστικό. Αυτό το Superyacht 163 ποδών ειναι εξοπλισμένο με ένα πλήθος παιχνιδιών νερού, μεταξύ των οποίων ένα Flyer 5,7 μέτρων, ένα Sea-Doo 3 θέσεων, δύο wakeboards και δύο θαλάσσια σπορ για ενήλικες και επιπλέον σκι κατάλληλο για παιδιά.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ