Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα στην "διασταύρωση του τρόμου" στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. | |
Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα στην "διασταύρωση του τρόμου" στο Ναύπλιο
Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης 6 Αυγούστου στην διασταύρωση Χαριλάου Τρικούπη και Αγίου Αδριανού στο Ναύπλιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γυναίκα οδηγός Ι.Χ που κινούνταν στην οδό Αγίου Αδριανού, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά από Ι.Χ αυτοκίνητο που παραβίασε stop και κινούνταν στη οδό Χαριλάου Τρικούπη με κατεύθυνση την οδό Άργους.
Από την συγκρουση ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για την καταγραφή του τροχαίου.Για ακόμα μια φορά αιτία της σύγκρουσης είναι η απροσεξία των οδηγών που κινούνται στην οδό Χ. Τρικούπη και η παραβίαση του stop που υπάρχει στο σημείο, που τους υποχρεώνει να δίνουν προτεραιότητα στα οχήματα που κινούνται στην οδό Αγίου Αδριανού.
Στην συγκεκριμένη διασταύρωση γίνονται σε καθημερινή βάση αρκετά τροχαία ατυχήματα, παρά την σήμανση, την διαγράμμιση αλλά και τα "σαμαράκια" που έχουν τοποθετηθεί και θα πρέπει οι διερχόμενοι οδηγοί ανεξάρτητα της προτεραιότητας να δείχνουν πολύ μεγάλη προσοχή.Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ