ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Πρωτομηνιά με “μίνι” καύσωνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 π.μ. |
Πρωτομηνιά με “μίνι” καύσωνα
Μία “γεύση” από τον νέο “μίνι” καύσωνα, που αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές της χώρας το Σάββατο, θα πάρουμε από σήμερα, καθώς η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει από σήμερα, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα, Πέμπτη θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-08-2019


Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 03-08-2019


Στα βόρεια αρχικά αίθριος καιρός αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ κυρίως στα βορειοανατολικά πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι στα νότια θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, θα φτάσει κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ