ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Μουσική εκδήλωση με «Πανσέληνο του Αυγούστου» στο Παλαμήδι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:25:00 μ.μ. | |

Μουσική εκδήλωση με «Πανσέληνο του Αυγούστου» στο Παλαμήδι (βίντεο)
Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την εφορεία Αρχαιοτήτων Ναυπλίου διοργανώνουν μια ακόμα μουσική βραδιά για όσους θέλουν να απολαύσουν την «Πανσέληνο του Αυγούστου» στο Παλαμήδι.


Για την εκδήλωση παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η Έφορος Αρχαιοτήτων Άλκηστις Παπαδημητρίου καθώς και ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης, την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 στο Βουλευτικό.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, το Παλαμήδι γίνεται το Φεγγαρόκαστρο του Αύγουστου!

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, οργανώνουν Συναυλία με τραγούδια και μουσικές του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκη, την Παρασκευή 16 Αυγούστουστις 9 το βράδυ και μας καλούν όλους να ακολουθήσουμε το δρόμο της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου!

Ο Παναγής Μπαρμπάτης σε συνεργασία με το Θεοδόση Αντωνιάδηπαρουσιάζει μια συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη και το Μάνο Χατζιδάκι, συνοδεύοντας στο πιάνο τον τενόρο Αντώνη Κορωναίο, την mezzo soprano Ελένη Δάβου και τον Γιάννη Καρυτινό. Τους καλλιτέχνες πλαισιώνει το γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου "Συμφωνία" υπό τη διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη. Η επεξεργασία των μουσικών κειμένων είναι του Παναγή Μπαρμπάτη.

Έναρξη 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Τη Διοργάνωση της εκδήλωσης έχει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού -Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου από το «Πι» του λιμένος του Ναυπλίου, το ανοιχτό λεωφορείο θα μεταφέρει τους επισκέπτες δωρεάν στο Παλαμήδι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ