ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Άνδρας βρέθηκε νεκρός ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό ενός τουριστικού λεωφορείου!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | |
Άνδρας βρέθηκε νεκρός ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό ενός τουριστικού λεωφορείου!!!
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας στο Αγρίνιο, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άνδρας, αγνώστων ακόμα στοιχείων, βρέθηκε σήμερα νεκρός, ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό ενός τουριστικού λεωφορείου.

Ως προς τα αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει απαντήσεις το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στη σορό του άνδρα. Επίσης, από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί και το πότε ακριβώς απεβίωσε ο άτυχος άνδρας.

Όσον φορά στο πως βρέθηκε ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία, αλλά και μαρτυρίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε από τον οδηγό του λεωφορείου, όταν ο τελευταίος διαπίστωσε πρόβλημα στο όχημα. Αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και έπειτα από πολύωρη προσπάθεια οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν, με την βοήθεια μηχανικών, την σορό του άνδρα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το λεωφορείο έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Σερβία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ