ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Συνάντηση Συγγραφέων και Λογοτεχνών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. | |
Συνάντηση Συγγραφέων και Λογοτεχνών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου
Γράφει ο Γιώργος Κόνδης 
από την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Συγγραφέων και Λογοτεχνών μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κρανιδίου και με τη φροντίδα της Βιβλιοθηκονόμου κ. Δήμητρας Αξαρλή που μας φιλοξένησε έγινε ένας πλούσιος διάλογος και κατατέθηκαν προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση και προβολή των δραστηριοτήτων των συγγραφέων της Ερμιονίδας. 

Πρόκειται για μια δραστήρια ομάδα με ποικίλες δράσεις και πλούσιο έργο στο οποίο συγκαταλέγεται ένα περιοδικό (Ερμιόνη), ένα μουσείο παιδικού παιχνιδιού από τα λίγα οργανωμένα στην Ελλάδα και μια σημαντική εκδοτική παραγωγή στην ποίηση, τη λογοτεχνία, την κοινωνική και ιστορική έρευνα, αλλά και την παιδική λογοτεχνία και το παιδικό θέατρο. 
Η συμμετοχή νέων δημιουργών αποτέλεσε μια αισιόδοξη παρουσία στη συνάντηση. Αλλά και η συγκινητική συμμετοχή των παλαιότερων όπως η κ. Ν.Τζαμαλούκα η οποία προετοιμάζει τη νέα έκδοση μνήμης για την εκπαίδευση στην Αργολίδα. 

Παρούσες και παρόντες : Γ.Μητσόπουλος. Αικ. Τζωρτζακάκη, Γ.Τζαμαλούκα, Ν.Τζαμαλούκα, Μ.Μπουρνατζίδης, Α.Μπούρας, Αγγ. Φωστίνη, Δ. Ιωαννίδη, Ουρ. Γρηγοριάδου, Ε. Παπαμιχαήλ, Δ.Βλαχοδημήτρης, Μ. Παναγιώτου, Γ.Κόνδης, Γ.Σπετσιώτης, Β. Σκούρτη και η οικοδέσποινα Δ. Αξαρλή. 
Υπενθυμίζουμε πως η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου έχει ήδη παρουσιάσει τον πρώτο οδηγό εκδόσεων της Ερμιονίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ