Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

Συγκίνηση και περηφάνια: Να γιατί ο Παναργειακός είναι η καρδιά του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:42:00 π.μ. | | | |
Να γιατί ο Παναργειακός είναι η καρδιά του Άργους
 Μοναδικό γεγονός και “διπλό” ρεκόρ έζησε το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ποδοσφαιριστής όχι μόνο έσπασε κάθε ρεκόρ με την ηλικία του, αλλά μπήκε αλλαγή στη θέση του γιου του! 

Λεπτομέρειες στο soccerbase.info

Είναι από αυτά που φέρνει η ζωή να γίνουν ίσως μόνο μια φορά. Ο Παναργειακός μέχρι προχθές αδυνατούσε να κατέβει στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Υπάτου στη Θήβα. 

Μπροστά στον κίνδυνο να μηδενιστεί η ομάδα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς, μια… παρέα πήρε την πρωτοβουλία να πάρει τα 3-4 δελτία που είχαν μείνει και να εκδώσει άλλα 10-11, ώστε να πάει στη Θήβα και να παίξει! 
Ανάμεσα στην παρέα και ο Νίκος Μπουκάρας, παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, που είχε να αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο εδώ και είκοσι χρόνια και ο 16χρονος γιός του Βαγγέλης. Ο Λουκάς Κούρος ανέλαβε προπονητής και ο περσινός διευθυντής της ομάδας ανέλαβε το συντονισμό.

Η ομάδα βρέθηκε στο γήπεδο με τον μικρό Μπουκάρα στην ενδεκάδα και φυσικά ο ΑΟ Υπάτου από νωρίς καθάρισε το παιχνίδι, προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο και τελικά νίκησε με 5-0 πατώντας φρένο. Λίγα λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνα, ο Βαγγέλης αισθάνθηκε αδιαθεσία, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποφασίστηκε να αντικατασταθεί. Ο Νίκος που ήταν στον πάγκο δεν είχε εκφράσει την επιθυμία να παίξει, το αντίθετο μάλιστα, αλλά βλέποντας το πρόβλημα του μικρού σηκώθηκε! Και εκείνη τη στιγμή είχαμε δύο μοναδικά ρεκόρ.
Σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ο πατέρας μπήκε αλλαγή στη θέση του γιου του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Νίκος Μπουκάρας αγωνίστηκε σε αγώνα Κυπέλλου, έστω και για λίγα λεπτά σε ηλικία 49 ετών και δύο μηνών! Σε πανελλαδική φάση Κυπέλλου δεν έχει ξανασυμβεί!

Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν το γεγονός, είναι του Αλέξη Ταμπούρη, επαγγελματία φωτογράφου και ανάμεσα στους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία να συγκροτηθεί αυτή η ομάδα. Και δόθηκαν για αποκλειστική χρήση του soccerbase.info.
Πηγή:  soccerbase.info
Φωτογραφίες Αλέξης Ταμπούρης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ