ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Εγκαίνια έκθεσης του Δημήτρη Παπαχρήστου στο Πολεμικό Μουσείου Ναυπλίου

 Εγκαίνια έκθεσης του Δημήτρη Παπαχρήστου στο Πολεμικό Μουσείου Ναυπλίου
 Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 διοργανώνονται τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του Δημήτρη Παπαχρήστου "Πρόβλεψη μιας επερχόμενης κουλτούρας" στο Πολεμικό Μουσείο του Ναυπλίου.


Η έκθεση αποτελείται από δύο ενότητες που μπορούν να λειτουργήσουν ως συνέχεια η μια της άλλης αλλά και ως αυτόνομες μονάδες. Πραγματεύονται τις συνθήκες μιας πολεμικής μάχης με τη χρήση χαρτών και γραφημάτων καθώς και τον όρο παράδοση όσον αφορά τα στοιχεία που μπορούν να αφομοιωθούν ή να διαφοροποιηθούν όταν έρχονται σε επαφή με άλλους πολιτισμούς. Ο καλλιτέχνης επιλέγει να επικοινωνήσει την τέχνη του περισσότερο μέσω ενός προβληματισμού απέναντι στον θεατή, παρά ως μια έκφανση αναπαραστατικής τέχνης.

Επιμέλεια: Βλάμη Βίκυ

Πολεμικό μουσείο, παράρτημα Ναυπλίου, Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 22, Ναύπλιο

Ώρες λειτουργίας : Τρίτη-Κυριακή 9:00-19:00, Δευτέρα κλειστά 


Ο Δημήτρης Παπαχρήστος γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και κατεύθυνση στη ζωγραφική ,με καθηγητές τους Αναστάσιο Χρηστάκη και Γιάννη Κονταράτο. Από το 2013 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και καλλιτεχνικά projects σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Από το 2014 μοιράζει τον χρόνο του και εργάζεται μεταξύ Αθήνας και Ναυπλίου.

www.behance.net/dimitrispapachristos

Instagram: studio_papachristos
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ