ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Καιρός: Συννεφιά με πιθανότητα βροχής - Πρόγνωση μέχρι την Κυριακή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:52:00 μ.μ. |
Καιρός: Συννεφιά με πιθανότητα βροχής - Πρόγνωση μέχρι την Κυριακή
Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού ξεκινώντας από σήμερα τις απογευματινές - βραδυνές ώρες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, φαινόμενα που τοπικά δεν αποκλείεται να είναι έντονα.
Τις βραδινές ώρες σήμερα κατά τόπους έντονα φαινόμενα αναμένονται στη Μακεδονία και ενδεχομένως στη Θράκη. 
Την Παρασκευή 16 Αυγούστου

Αυξημένη συννεφιά κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, από το απόγευμα και τις βραδινές ώρες βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη στο βόρειο Αιγαίο, πιθανόν και στη Θεσσαλία. Καλός καιρός στην υπόλοιπη χώρα.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Αιγαίο 3-5 στο Ιόνιο έως 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασίες, στα βόρεια ηπειρωτικά από 19 έως 34, στα κεντρικά και νότια από 22 έως 36 και στις νησιωτικές περιοχές από 23 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αυξημένη συννεφιά, από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι μεταβλητοί, 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπική συννεφιά, από το μεσημέρι λίγες βροχές στα βόρεια. Άνεμοι Βοριάδες, 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 23 έως 36 βαθμούς.

Το Σάββατο,
στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου βροχές και καταιγίδες, ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ από το μεσημέρι θα περιορισθούν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα καλός καιρός. Άνεμοι, Βοριάδες 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή, καλός καιρός σε όλη τη χώρα αίθριος με λίγη τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι, Βοριάδες, στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς σημαντική αλλαγή.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ