ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησαν επίσημα οι εκδηλώσεις της "Ναυτικής Ναυπλιάδας" με έκθεση ζωγραφικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 μ.μ. | | | |
Ξεκίνησαν επίσημα οι εκδηλώσεις της "Ναυτικής Ναυπλιάδας" με έκθεση ζωγραφικής
 Οι εκδηλώσεις της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019" ξεκίνησαν επίσημα την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 με τα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής ντόπιων καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο της Πλατείας Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο.
Την εκδηλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντηδέας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων "Ο Ναύπλιος", και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, τιμώντας το θαλασσινό στοιχείο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολύχρονη ιστορία του Ναυπλίου και τους ανθρώπους της θάλασσας.
Πλούσιο το πρόγραμμα των επομένων ημερών:

Το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του "Π" μουσική συναυλία από το συγκρότημα "Τρείς και Μία"

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Τελωνείο θα πραγματοποιηθεί έκθεση γλυπτών του Ναυπλιώτη Κώστα Δημούλη και η βραδιά θα κλείσει με θαλάσσιο περίπατο στον Αργολικό κόλπο με τη "Μανταλένα"
Την Πέμπτη 22 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία στο χώρο της Καθολικής εκκλησίας με τον Ανδρέα Ρεντούλη και τον Ηλία Δημόπουλο.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου
στο Λιμάνι (Π) συναυλία με την χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου με μαέστρο τον Θεοδόση Αντωνιάδη σε ένα ταξίδι στον χρόνο και τον χώρο με μουσικές συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι.
Το Σάββατο 24 Αύγουστο στις 11 το πρωί θα γίνουν οι καθιερωμένοι αγώνες υδατοσφαίρισης ομάδων στις παλαιές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ν

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου στο «Π» του λιμανιού. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ομιλίες και τιμητική ρίψη στεφάνου για τους ανθρώπους της θάλασσας από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου και θα συνεχιστεί με τραγούδια της θάλασσας από παιδική χορωδία και με την «βαρκαρόλα» που θα πλεύσει συνοδεία των ερασιτεχνών αλιέων με τα φωτισμένα σκάφη τους και επιβάτες την χορωδία "Συμφωνία". Η κεντρική εκδήλωση θα κλείσει με την ρίψη πυροτεχνημάτων.
Τις εκδηλώσεις της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019» διοργανώνουν και φέτος, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης", ο Συλλογος Απανταχού Ναυπλιέων " Ο Ναύπλιος", ο Δήμος Ναυπλιέων και η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου που καθιερώθηκαν ως θεσμός στην συνείδηση των Ναυπλιέων και των επισκεπτών της Αργολικής Πρωτεύουσας τα τελευταία 4 χρόνια.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ